Social Icons

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Γιάννης Πορφυρόπουλος νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ενωσης Ερμιονίδας.

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της

με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Πορφυρόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανελευσινιακό.

Ο Γιάννης Πορφυρόπουλος γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 2003 στην Αθήνα. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Τριφυλλιακού και σε ηλικία 13 ετών φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε ομάδες των τμημάτων υποδομής των «πράσινων» αγωνίστηκε για έξι χρόνια, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, της Super League U15 και της Super League U19.

Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 ο 20χρονος μέσος έπαιξε στον Πανελευσιανικό (Γ’ Εθνική κατηγορία), πραγματοποιώντας 16 συμμετοχές.

Ο Γιάννης Πορφυρόπουλος υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη νέα πρόκληση της καριέρας του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος της οικογένειας της ΑΕ Ερμιονίδας, ομάδα που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στη Γ’ Εθνική και γενικότερα στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Θα δουλέψουμε σκληρά, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι να τα καταφέρουμε και να έχουμε μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς. Περιμένουμε τη βοήθεια και των φιλάθλων μας. Το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό, και αυτό μας δίνει κίνητρο για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Γιάννη Πορφυρόπουλε, καλώς όρισες στην ΑΕ Ερμιονίδας. Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates