Social Icons

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Εντυπωσίασε η διοργάνωση του 3on3 basketball ΑΟΕ – «Οδηγός» για το μέλλον η επιτυχία

 «Οδηγό» για το μέλλον, με στόχο να συνεχιστούν παρόμοιες προσπάθειες, αποτελεί η επιτυχία του τουρνουά 3on3 basketball ΑΟΕ, που διεξήχθη από τις 3 έως και τις 6 Αυγούστου 2023 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης «Γεώργιος και Ευαγγελία Μπουρνάκη». Η διοργάνωση άφησε άπαντες ικανοποιημένους, γεγονός που γεμίζει με δύναμη τους ανθρώπους του ΑΟ Ερμιονίδας, ώστε να συνεχιστούν παρόμοιες εκδηλώσεις.

Νικητές είναι όλοι οι συμμετέχοντες που έδωσαν σπουδαίες μάχες στο παρκέ, προσφέροντας όμορφο θέαμα, παίζοντας με τις ομάδες τους στις κατηγορίες που πήραν μέρος, ανάλογα με τις ηλικίες.
Ένα παραπάνω χειροκρότημα αξίζουν – και το πήραν στο γήπεδο – οι νικητές. Στους άνδρες (άνω των 18) σήκωσαν την κούπα «Τα ανίψια μου και εγώ». Ομάδα που ηγήθηκε ο… αειθαλής Γιάννης Πουλής! Στους κάτω των 18 την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα «Καλογιάννης». Ο Δημήτρης Καλογιάννης ήταν ο νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων.


Υπενθυμίζεται ότι με την ολοκλήρωση των αγώνων δόθηκαν χρηματικά έπαθλα, ενώ τα έσοδα από τις συμμετοχές των ομάδων θα διατεθούν στον ΑΟ Ερμιονίδας.
Οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου φιλοξένησαν φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού, με τους αθλητές να τους αποζημιώνουν με το θέαμα που προσέφεραν.
Στόχος της διοίκησης, των προπονητών και όλων των μελών του ΑΟ Ερμιονίδας είναι αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό για την περιοχή μας, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πολλές συμμετοχές. Η παρουσία παιδιών στο παρκέ μας έδωσε ώθηση, ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, με το βλέμμα μας στραμμένο και στη νέα γενιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates