Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

Τελετή λήξης μαθημάτων του Σ.Δ.Ε στο Κρανίδι.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων σου Γυμνασίου Κρανιδίου

πραγματοποιήσαμε την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022-2023 του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί στο Κρανίδι εδώ και 16 συνεχή χρόνια.

Η τελετή λήξης είναι η ημέρα παρουσίασης των δράσεων του σχολείο μας ,μια ημέρα ευαισθητοποίησης και ωενημέρωσης για τους στόχους της νέας σχολικής χρονιάς,μια ημέρα που οι ενήλικοι μαθητές μας βλέπουν οι κόποι τους ανταμοιβονται, αποκτούν το απολυτήριο Γυμνασίου οι μαθητές του β κύκλου μάθησης, δίνεται η περιγραφική αξιόλογη και η αντίστοιχη προαγωγή στους μαθητές του Α κύκλου μάθησης.
Το σημαντικότερο είναι ,όπως τόνισε η διευθύντρια μας κ Έφη Ντασκαγιαννη είναι η συμμετοχή στην εκπαιδευτική και κοινωνική ζωή του σχολείου κάτι που δεν ξεχνιέται ποτέ.
Στην εκδήλωση μας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Ερμιονίδας,οι αντιδήμαρχοι κ Α. Αντωνοπούλου,ο κ Γ Πίτσας ,ο εκπρόσωπος Κοινότητα Κρανιδίου κ Γ Γαλανόπουλος,από την εταιρεία Μελετών Ερμιονίδας κ Β.Σκουρτη ,από την Στέγη Επιστημών ο κ.Α.Κρητικος οι οποίοι μας ευχήθηκαν, τόνισαν την σημασία της Αξίας να λειτουργεί αυτό το σχολείο στον τόπο μας και συμμετείχαν στην απονομή των απολυτηρίων και των αξιολογήσεων.
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και ένα μικρό κέρασμα με το αναμενόμενο "πάρτυ"στο φιλόξενο χώρο του Γυμνασίου Κρανιδίου.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Περιμένουμε τους ενηλίκους μαθητές μας που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση να τολμήσουν να έρθουν να τους ενημερώσουμε για την λειτουργία του σχολείου μας και να χαρούν τις αξίες της μάθησης και της εκπαιδευτικής τους κοινωνικοποίησης .
Το σημαντικότερο είναι η συμμετοχή και το ταξίδι.....
Οι εκπαιδευτικοί του ΣΔΕ Κρανιδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates