Social Icons

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Κορωνίδα Κοιλάδας :Συνεχίζουμε. Ήταν, είναι και θα είναι εδώ δηλώνοντας δυναμικά το παρών κάθε χρονιά !

 Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας , που σημαίνει και τυπικά το τέλος της φετινής σεζόν , η Κορωνίδα Κοιλάδας ως οργανισμός νιώθει την ανάγκη να πει δυο λόγια γι αυτή τη σεζόν.

Ήταν μια μακρά και δύσκολη σεζόν , με καλές και κακές στιγμές. Προφανώς και είναι το πρόσημο είναι θετικό , άρα και η σεζόν απόλυτα επιτυχημένη.
Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα.
Συμμετείχαμε στα μπαράζ ανόδου , όπου εκεί για εμάς δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος αλλά η απολύτως αξιοπρεπή συμμετοχή μας , πράγμα το οποίο το πετύχαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες , δηλαδή τις πολλές και σημαντικές απουσίες έμπειρων ποδοσφαιριστών μας.
Όπως μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό , οι αγώνες μπαράζ δόθηκαν υπό πολύ δύσκολες συνθήκες για τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές , για τον προπονητή μας κ. Μπατάκο , αλλά και για τον γενικό αρχηγό μας κ. Ιωαννίδη λόγω περιορισμένων επιλογών.
Παρόλα αυτά , όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό, κατέθεσαν εαυτό και όλοι έμειναν τελικά ικανοποιημένοι από αυτή την προσπάθεια.
Αυτό που κρατάμε απ τη διαδικασία των μπαράζ , είναι το βάπτισμα του πυρός για πολλούς νεαρούς αθλητές που αγωνίστηκαν και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και το μέλλον της Κορωνίδας μας είναι εδώ.
Τέλος , ευχόμαστε γρήγορα περαστικά σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού , καλή ξεκούραση για τους υπόλοιπους κι εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη διοίκηση σ όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας για τη φετινή προσπάθεια συνολικά , την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σεζόν.
Η Κορωνίδα συνεχίζει. Ήταν, είναι και θα είναι εδώ δηλώνοντας δυναμικά το παρών κάθε χρονιά !
Εκ του Γραφείου Τύπου
της Κορωνίδας Κοιλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates