Social Icons

Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Περαμαικός-Κορωνίδα Κοιλάδας 5-1.

 Στην Α1 Αργολίδας θα αγωνίζεται και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας ύστερα από το φινάλε των αγώνων μπαράζ προς την Γ΄Εθνική.

Οι «κυανόλευκοι» στον τελευταίο αγώνα έχασαν με 5-1 στο Πέραμα από τον Περαμαικό. Και τα έξι γκολ του αγώνα σημειώθηκαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ταλαμπέκος άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα (53΄) ο Δημήτρης  Αλεξανδρής ισοφάρισε για την Κορωνίδα. Ο Μιτσάνι με δύο τέρματα σε διάστημα επτά λεπτών (68-75) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 84΄& 90΄λεπτό ο Βουρνάζος και ο Νούχο πέτυχαν άλλα δύο τέρματα για να γίνει το τελικό 5-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 73΄λεπτό με τον Μετσάνι να το εκτελεί και να στέλνει την μπάλα άουτ.

 

Περαμαικός: Μουτάφης, Νούχο, Ξηρός(46' Παλυβός), Μάρκου, Βουρνάζος, Μεσσήνης, Μικρούλης, Σερμάδι, Ταλαμπέκος, Μιτσάνι, Κοττάκης. 

Κορωνίδα Κοιλάδας: Κάλα, Τσερίκου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης(56' Μπάλλας),Κ.Μπάζος, Στ.Μπάζος  Γιαννακόπουλος, Δημ.Αλεξανδρής,Αρ. Οψιμούλης , Αν.Αλεξανδρής, Ταραντίλης,

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates