Social Icons

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ευχαριστίες στον Δήμο Ερμιονίδας και στην Ενωση Ερμιονίδας από την Κορωνίδα Κοιλάδας.

 Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας ευχαριστεί τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο και την διοίκηση της Ενωσης Ερμιονίδας για την παραχώρηση του γηπέδου Κρανιδίου για τον αγώνα με τον Ελλοπιακό στα παλίσια της πρώτης αγωνιστικής των μπαράζ για την Γ΄Εθνική .

Αναφέρει:

Η Κορωνίδα Κοιλάδας σε συνέχεια του χθεσινού 1ου αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Γ Εθνική Κατηγορία , νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Ερμιονίδας και προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο και τον Αντιδήμαρχο κ. Πιτσά για την παραχώρηση του ΔΑΚ Κρανιδίου και την οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Επίσης , θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Ένωσης Ερμιονίδας για τη σύμφωνη γνώμη της σ αυτή την παραχώρηση και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Ντούβα και τον κ. Τζέκο Δημαράκη για την βοήθειά τους σε λειτουργικά θέματα του γηπέδου κι όχι μόνο.
Τέλος , να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κόσμο της Ερμιονίδας , που παρευρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας , η οποία ηττήθηκε με 1-2 ύστερα από έναν όμορφο αγώνα που οι παίκτες μας κατέθεσαν ψυχή και άξιζαν σίγουρα κάτι καλύτερο από αυτό τον αγώνα , παρότι υπαρχαν πολύ σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών μας.
Συνεχίζουμε με δουλειά και πίστη την προσπάθειά μας για την επίτευξη του στόχου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates