Social Icons

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Ξεκίνημα με το αριστερό για την Κορωνίδα , ήττα 2-1 στο Κρανίδι από τον Ελλοπιακό.

 Με το αριστερό ξεκίνησε το ταξίδι της στα μπαράζ της Γ΄Εθνικής καθώς ηττήθηκε στο γήπεδο του Κρανιδίου από την ομάδα του Ελλοπιακού με 2-1. 

Το φίλμ του αγώνα 

Στο 19΄λεπτό κάθετη μπαλλιά του Α.Οψιμούλη στον Ταραντίλη την τελευταία στιγμή πρόλαβε ο ο Κουτρούμπας και μπλόκαρε .

Στο 23΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Τζόρνταν από δεξιά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κάλα.

Στο 23΄λεπτό μακρινό σουτ του Ρεσβάνη η μπάλα άουτ.

Στο 26΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ελλοπιακό να ανοίξει το σκορ όταν Τζόρνταν και Σπανός έπαιξαν άψογα το 1-2 με τον έγχωμο επιθετικό των φιλοξενούμενων να βγαίνει απέναντι στον Κάλα και πλασάρει όμως ο 18χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχων να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια.

Στο 28΄λεπτό ο Τζόρνταν βρήκε σε θέση βολής τον Ριζάι ο οποίος σούταρε για να κοντράρει η μπάλα στον Ταραντίλη και να φύγει κόρνερ.

Στο 39΄λεπτό  σουτ του Ταραντίλη έξω από την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ελλοπιακού.

Στο 46΄λεπτό δυνατό διαγώνιο σουτ του Κ.Μπάζου από αριστερά η μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κοτρούμπά.

Στο 50΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Σπανός σέντραρε από αριστερά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό της Κορωνίδας και κατέληξε στα δίχτυα.

 Στο 77΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να ισοφαρίσει όταν ο Γιαννακόπουλος από αριστερά πάσαρε στον Ταραντίλη και αυτός με τακουνάκι προσπάθησε να βρεί τους Αλεξανδρή και Παπασταύρου όμως πρόλαβε ο Κουτρούμπας και μπλόκαρε σωτήρια.

Στο επόμενο λεπτό (78΄) οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2 όταν ο Ρεσβάνης με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Ριζάι απέναντι από τον Κάλα, το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Τερματοφύλακας της Κορωνίδας.

Στο 79΄λεπτό ο Ελλοπιακός έκανε το 0-2 όταν ο Σπανός βγήκε απέναντι από τον Κάλα και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85΄λεπτό η Κορωνίδα μείωσε το σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Ι.Οψιμούλη . Ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά , ο Α.Οψιμούλης με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Ι.Οψιμούλη ο οποίος με ένα κεραυνό μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε σε 1-2.

Στο  85΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-3 όταν ο Τζόρνταν πλάσαρε από πλεονεκτική θέση  άουτ.

Στο 88΄λεπτό ο Ριζάι με μπαλιά έβγαλε τον Τζόρνταν απέναντι σε άδεια εστία , το σουτ που έκανε η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. 

Κορωνίς Κοιλάδας : Κάλα, Παπασταύρου, Σαμαράς, Ι.Οψιμούλης, Κ.Μπάζος, Κιοσσές, Γιαννακόπουλος, Λαλούσης (62΄Στ.Μπάζος), Ταραντίλης, Αλεξανδρής (84΄Παππάς), Α.Οψιμούλης.

Ελλοπιακός : Κουτρούμπας, Ρούπακας, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Ρεσβάνης , Σκουτρανιώτης (68΄Κολώνιας), Σπανός, Ριζάι, Τζόρνταν (89΄Δήμου).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates