Social Icons

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Δημ.Τσιρτσίκος : Ευχαριστίες σε μέλη της διοίκησης , φιλάθλους , εθελοντές και στην οικ.Γ.Λιβανού.



Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας από την Κορωνίδα Κοιλάδας ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τσιρτσίκος προέβη στην παρακάτω δήλωση:
- Στον απόηχο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος από την Κορωνίδα μας , νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ θερμά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team γι αυτό το αποτέλεσμα.
Ένα αποτέλεσμα που ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά σ όλη τη διάρκεια της σεζόν με καλές και κακές στιγμές.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους βοήθησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Τα μέλη της διοίκησης , τους φιλάθλους , τους εθελοντές και φυσικά τους χορηγούς μας που σε δύσκολες εποχές συνεχίζουν να στηρίζουν το κατά δύναμη.
Σ αυτό το σημείο , δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω θερμά την οικ. Γ. Λιβανού , που γι ακόμα μια φορά στάθηκε στο πλάι μας για να καταφέρουμε αυτό το λαμπρό αποτέλεσμα.
Πάντα η βοήθειά της είναι πολυδιάστατη και όχι μόνο οικονομική. Έτσι καταφέρνει η Κορωνίδα μας να πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια , χάρη σ' αυτήν την ανιδιοτελή και σπουδαία πρόσφορα της Οικ. Λιβανού.
Τέλος , θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας , καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία και να καλέσω τον φίλαθλο κόσμο όχι μόνο της Κοιλάδας αλλά όλης της Ερμιονίδας , να δώσει το παρόν στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα μας ώστε να διεκδικήσει την άνοδο.

Σας ευχαριστώ.

Μετά τιμής ,
Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Τσιρτσίκος 

5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates