Social Icons

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Δύο νέες υποψηφιότητες για την Δυνατή Ερμιονίδα με Εφη Ξυφτέρη-Μητρώκα και Μελίνα Νταντή.


 Δυο νέες υποψηφιότητες δημοτικων συμβούλων ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος. Πρόκειται για δύο δραστήριες γυναίκες στον χώρο τους την Κρανιδιώτισσα Εφη Ξυφτέρη-Μητρώκα και την Ερμιονίτισσα Μελίνα Ντεντή.

Ανακοίνωση Ευτυχίας Ξυφτέρη

Υποδεχόμαστε στη "ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" την Ευτυχία (Έφη) Ξυφτέρη - Μητρώκα, η οποία είναι μέλος της παράταξής μας από το 2014!

Η Έφη ζει και εργάζεται στον τόπο της, το Κρανίδι.

Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Μητρώκα και μητέρα δύο κοριτσιών. Είναι απόφοιτη του τμήματος Δασοπονίας του ΤΕΙ Καρπενησίου και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας.
Είναι μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα με πλούσια εθελοντική δράση, αφού για αρκετά χρόνια διετέλεσε εθελόντρια στο Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου στο τμήμα κεντήματος.
Επίσης, επί σειρά ετών ήταν μέλος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των Σχολείων, όπου φοίτησαν οι κόρες της.
Της ευχόμαστε Καλή δύναμη και Καλή Επιτυχία στον κοινό μας αγώνα!

Ανακοίνωση Μελίνας Νταντής

Καλωσορίζουμε στη "ΔΥΝΑΤΉ ΕΡΜΙΟΝΊΔΑ" τη Μελίνα Νταντή (50η υποψηφιότητα) από την Ερμιόνη.
Η Μελίνα γεννήθηκε στην Ερμιόνη και ενώ για αρκετά χρόνια έζησε στη Γαλλία, επέστρεψε στον τόπο της και δημιούργησε μια όμορφη οικογένειά με το σύζυγό της Σταμάτη Άκληρο.
Ασχολείται ενεργά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ερμιόνης, πιστεύει στη συλλογική προσπάθεια, αγαπά τον τόπο της και έχει όρεξη για δημιουργική δράση!
Μελίνα Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates