Social Icons

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Εντός έδρα ήττα για Ποσειδώνα Διδύμων από τον Ηρακλή Καρυάς.

 Την ήττα με 3-2 γνώρισε στο γήπεδό του ο Ποσειδώνας Διδύμων από την νεανική ομάδα του

Ηρακλή Καρυάς .

Στο 30΄λεπτό ο Ποσειδώνας είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μπροδήμας με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ξηνταρόπουλου . Οκτώ λεπτά ο Μπροδήμας ύστερα από ωραία μπαλιά του Τσιπά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καρυάς . Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με σουτ του Παγούδη στην δεξιά γωνία του Χρήστου. Στο 50΄λεπτό παραλίγο να γίνει η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους όταν ο Βαμβακάς  με σουτ σημάδεψε το δοκάρι του Χρήστου . Στο 58΄λεπτό ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Πικούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ για την ομάδα του . Στο 88΄λεπτό ο Σέρρος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό 2-3 έκανε ο νεαρός Αντωνόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σκαλτσά.

Ποσειδών Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Κονδύλης,(69΄Αντωνόπουλος), Daniel, Σκαλτσάς, Οικονομόπουλος, Τρέσα, Κλ.Κάλα, Α.Αποστόλου, Τσιπάς, Τσούλι.

Ηρακλής Καρυάς : Ξηνταρόπουλος, Μαυράς, Σταθόπουλος, Πέπε, Λυκομήτρος, Συρεγγέλας, Βαμβακάς, Παγούδης, Πικούλης, Μπέλμπα, Σουλελές.(46΄Σέρρος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates