Social Icons

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πορτοχελιακός (Φωτό-Βίντεο)

 Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2023 έκοψε το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα του Πορτοχελιακού στο Café DaLuz στο Πορτοχέλι.

Στην εκδήλωση έδωσε παρών σύσσωμο το νέο Δ.Σ. της ομάδας , ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πορτοχελίου Κώστας Κόκκαλης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, η δημοτική σύμβουλος Αννα Στρίγκου , ο κοινοτικός σύμβουλος Μανώλης Τριγκάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Μαργέτας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πορτοχελιακού , η γραμματέας της Κορωνίδας Κοιλάδας Μαρία Στάπα και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον γραμματέα της ομάδας Τάκη Πήλιουρη ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της ομάδας και τους στόχους που έχει βάλει το νέο Δ.Σ και  ανακοίνωσε ότι η έναρξη των ακαδημιών θα ξεκινήσει την Κυριακή 5 Μαρτίου καθώς επίσης ότι εκτός των τμημάτων του ποδοσφαίρου ο Πορτοχελιακός θα ιδρύσει  και ιστιοπλοϊκό όμιλο  καθώς και τμήμα  μπάσκετ και τέννις.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ρουκουλές ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παρευρίσκονται στον χώρο , ευχαρίστησε ιδιαίτερα  τον  Γιάννη Λούμη ο  οποίος κράτησε μόνος του την ομάδα τόσα χρόνια μόνος του χωρίς καμία βοήθεια. Στην συνέχεια  έκανε μία αναφορά στην πρώτη επαφή που είχε με τον Τάκη Πήλιουρη για το νέο ξεκίνημα της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στην ίδρυση του Ιστιοπλοϊκού ομίλου .

Μετά την κοπή της πίτας τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στο Δ.Σ. για την επανασύσταση της ομάδας του Πορτοχελιακού , έκανε μία αναφορά στα έργα που έχουν γίνει στο γήπεδο της ομάδας τόσο από τον δήμο , όσο και από την περιφέρεια και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα , όπως και σε όλες τις άλλες της Ερμιονίδας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ήταν ο επόμενος που πήρε τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Λούμη για την άψογη συνεργασία που είχαν απ όταν ανέλαβε το 2017 πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας   , έκανε μία αναφορά στο γήπεδο του Πορτοχελιακού το οποίο όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού του ζητήθηκε να φτιάξουν το γήπεδο , μερίμνησε ώστε να φτιαχτούν ο τάπητας και η κερκίδα όπως και σε άλλα γήπεδα της περιοχής. Επίσης δεσμεύτηκε στην βοήθεια προς την Γ.Γ.Α για την υποβολή των εντύπων για την αθλητική αναγνώριση. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κάρτα  υγείας τον αθλητών ύστερα από το τελευταίο περιστατικό που έγινε στο γήπεδο του Δρεπάνου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν η αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Αγγελική Λούμη , ο πρόεδρος της κοινότητας Κώστας Κόκκαλης, η Άννα Στρίγκου ,ο Μανώλης Τριγκάκης και ο Γιάννης Μαργέτας οι οποίοι ευχήθηκαν για την νέα χρονιά και την καινούρια πορεία του Πορτοχελιακού .

Από τους τελευταίους που μίλησαν ήταν ο άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια κράτησε ζωντανή την ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Λούμη. Έκανε μία αναδρομή από το 2012 που ανέλαβε την ομάδα ενώ ανέφερε και για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βγεί από τα σπλάχνα του Πορτοχελιακού , τις ακαδημίες , και σήμερα στελεχώνουν πολλές από τις ομάδες της περιοχής της Ερμιονίδας .Τέλος έκανε έκκληση προς τους παρευρισκόμενους να βρίσκονται δίπλα στο συμβούλιο

Όπως χαρακτηριστικά είπε « Όποιος αγαπάει την ομάδα να είναι δίπλα. Θεωρώ  αδιανόητο αυτό το χωριό που έχει 20 παιδιά και παίζουν σε άλλες ομάδες. Έχουμε βγάλει 50-60 παιδιά από τις ακαδημίες . Έχουμε κατέβει σε όλα τα τουρνουά και έχουμε πάρει όλα τα πρωταθλήματα ειδικά στα εφηβικά , στα προπαιδικά με ομάδες από όλη την Ελλάδα. Στεναχωριέσαι όταν βλέπεις τόσο ταλέντο να μην υπάρχει στήριξη. Είμαστε ένας πλούσιος τόπος και δεν νομίζω ένα χωριό να μην μπορεί να στηρίξει μία ομάδα και δεν θέλω να πιστεύω ότι από αυτή την ομάδα (το Δ.Σ) θα μείνουν λίγοι. Αυτό το συμβούλιο είναι μπροστά αλλά θέλω να είσαστε και εσείς μαζί, αφήστε την εσωστρέφεια εάν γουστάρετε τον Λούμη , ή δεν γουστάρετε… εγώ δεν έχω πρόβλημα .Την πόρτα όμως δεν μπορεί να την χτυπάει ένας  για την ομάδα, την πόρτα πρέπει να χτυπάτε στο συμβούλιο , να είναι πολλοί   να ανοίξει ο κύκλος της ομάδας, η ομάδα είναι δομημένη να λειτουργεί ανέξοδα. Δεν πληρώνεται κανένας ποδοσφαιριστής . Δεν υπάρχει καμία ομάδα στην επαρχία που να κάνει αυτό. Μόνο το Πορτοχέλι. Τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα, αύριο το πρωί εάν τους που με ότι ενεργοποιούμαστε είναι 20 παιδιά stand by .Θα παίξουν για την ομάδα. Βρείτε μου μία ομάδα να το κάνει. Καμία. Όλοι πληρώνονται .Αυτό το χτίσαμε .Στηρίξτε το».    

Φωτορεπορταζ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates