Social Icons

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Θανάσης Στάικος : Οι δηλώσεις του αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα με την ΑΕΚ .

 Ο προπονητής του ΠΑΣ Θανάσης Στάικος δήλωσε: «Παίξαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που στα προηγούμενα παιχνίδια έδειξε ότι σκοράρει κατά ριπάς. Παρόλα αυτά και χωρίς τον κόσμο στο γήπεδο, ο ΠΑΣ έδειξε ότι έχει δυναμική. Είναι μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ και θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές. Υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πράγματα. Όμως το πρωτάθλημα έχει συνέχεια και εγώ από απόψε ξεχνώ το παιχνίδι με την ΑΕΚ και κοιτάζω το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο». Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο και όχι η τύχη, απέδωσε στον ΠΑΣ ότι του στέρησε σε άλλα παιχνίδια, ενώ για τα μεταγραφικά είπε ότι εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση σέντερ μπακ και ενός επιθετικού που να παίζει και στις τρεις θέσεις μπροστά. Αναλυτικότερα για το ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου.

Για τους Τσιντώτα και Τζίνο που έκαναν ντεμπούτο: «Και οι δύο έχουν έρθει πολύ καιρό, το είχαμε επιλέξει να έρθουν νωρίς, ήδη δουλεύουμε μαζί τους, είχαν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού συμπαικτών και της ομάδας. Είμαι ευχαριστημένος απ’ όλους και την προσπάθειά τους και συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο».

Για το πρόσωπο της ομάδας μετά το Μουντιάλ και τι άλλαξε: «Δεν θα την έλεγα μεταμόρφωση, γιατί κάναμε κι άλλα καλά παιχνίδια, αλλά δεν συνοδεύτηκαν από αποτελέσματα. Όμως, για να είμαστε ειλικρινείς και πρωτίστως εγώ με τον εαυτό μου, κάποιες ιδέες, κάποια πλάνα και κάποιες προσεγγίσεις του Α’ γύρου με βοήθησαν να δω τα λάθη στη διακοπή, να τα δουλέψουμε καθημερινά στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Μην προτρέχουμε, όμως, γιατί θέλουμε κι άλλη βελτίωση και θέλουμε βαθμούς».

Για το πώς αισθάνεται σήμερα μετά την αμφισβήτηση του προηγούμενου καιρού: «Είμαι νέος, αλλά οι μεταπτώσεις του κοινού ή του περιβάλλοντος είναι σύνηθες φαινόμενο. Νιώθω ικανοποιημένος για το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά τέλειωσε το παιχνίδι αυτό και μπροστά μου είναι ο Λεβαδειακός και να ξέρετε ότι είναι πιο σημαντικό».

Για τις κάρτες και τις απουσίες που συσσωρεύονται, καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες ο Εραμούσπε: «Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε γρήγορα  έναν κεντρικό αμυντικό, δεδομένου ότι επιστρέφει ο Μπαγκαλιάνης στον Ολυμπιακό. Σίγουρα θέλουμε έναν στόπερ και ίσως κι έναν ακόμα παίκτη, αλλά θα το δούμε. Όπως βλέπετε δεν έχουμε πολλές επιλογές σ’ αυτή τη θέση του στόπερ».

Για το αν θα πάρει παίκτη ο ΠΑΣ στη θέση του Ροσέρο: «Η εισήγηση η δική μου είναι σίγουρα κεντρικός αμυντικός κι αν βρούμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει αποτελεσματικά στην επίθεση να παίζει και τις τρεις θέσεις στην επίθεση. Να μπορεί πραγματικά και άμεσα όμως να βοηθήσει».

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates