Social Icons

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Η Ενωση Ερμιονίδας παρουσίασε τον νέο της προπονητή Μάρκο Στεφανίδη.

 Ο νέος προπονητής της ΑΕ Ερμιονίδας, Μάρκος Στεφανίδης, παρουσιάστηκε, το απόγευμα της Παρασκευής (07/10) στους παίκτες,

από τη διοίκηση του συλλόγου. Στη συνέχεια ο 55χρονος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας.    

Από τη διοίκηση στο γήπεδο της Ερμιόνης βρέθηκαν ο πρόεδρος Χρήστος Ντούβας, τα μέλη του ΔΣ Αργύριος Λυμπερόπουλος, Φραντζέσκος Δημαράκης και άλλα στελέχη. Οι άνθρωποι της διοίκησης υπογράμμισαν ότι ο Μάρκος Στεφανίδης είναι ένας τεχνικός που ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, με σπουδαία πορεία ως προπονητής, αναφέροντας ότι αυτός είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι. Τόνισαν, ακόμα, ότι η διοίκηση θα συνεχίζει να κάνει τα πάντα, ώστε να παρέχονται σ’ αυτούς και στα μέλη του προπονητικού τιμ οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Τέλος ευχήθηκαν σε όλους υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά, με τον σύλλογό μας να πετυχαίνει τους στόχους τους.

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο Μάρκος Στεφανίδης, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης για τα καλά τους λόγια, στη συνέχεια ανέλυσε στους παίκτες τις βασικές αρχές που θέλει να τηρούνται από όλους. Υπογράμμισε ότι μια ομάδα… φτιάχνεται από τα αποδυτήρια, ώστε στη συνέχεια να παρουσιάσει στο γήπεδο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο 55χρονος προπονητής ανέφερε στους παίκτες ότι είναι βασικό όλοι να τηρούν τον πλάνο ως ομάδα, λέγοντας ότι εάν ένας δεν το κάνει, τότε… σπάει η αλυσίδα και το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο. «Είναι βασικό να υπηρετούμε όλοι το πλάνο μας μέσα στο γήπεδο. Κρατάμε τη δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα και συνεχίζουμε με θέληση και αποφασιστικότητα», ανέφερε, κάνοντας σαφές στους παίκτες ότι τον ενδιαφέρει πρώτα να παρουσιάσουν στο γήπεδο την ποδοσφαιρική τους αξία, υπηρετώντας την ομάδα, και στη συνέχεια το ταλέντο τους.

Ο Μάρκος Στεφανίδης επεσήμανε, ακόμα, ότι είναι σημαντικό οι παίκτες να παρουσιάζουν «επιθετικό» πρόσωπο και να βγάζουν ενέργεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε όταν έχουν την μπάλα, είτε όταν αμύνονται με στόχο να πάρουν ξανά την κατοχή. «Πάμε εμείς στην μπάλα και δεν την περιμένουμε», τόνισε χαρακτηριστικά…

Στη συνέχεια έγινε προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης, με τον 55χρονο προπονητή να έχει το απόγευμα της Παρασκευής (07/10), την πρώτη επαφή με τους παίκτες σε αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες γυμνάστηκαν και το πρωί του Σαββάτου (08/10) στο γήπεδο της Ερμιόνης, καθώς την Κυριακή (09/10, 16:30) το πρόγραμμα έχει φιλικό στο ΔΑΚ Άργους κόντρα στον Παναργειακό.

Ο Γιώργος Τσόφλιος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δε θα αγωνιστεί στο φιλικό. Ο Παναγιώτης Λαντίκας νιώθει καλύτερα από τον τραυματισμό του, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Εκτός παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Λέρμας, όπως και ο Γρηγόρης Ιβάνοφ, ο οποίος έχει ξεκινήσει ασκήσεις ενδυνάμωσης στο χειρουργημένο γόνατό του.

Ο Γιώργος Πονηρός, που επέστρεψε από τη μονοήμερη άδειά του, έφερε γλυκά και κέρασε όλα τα μέλη της ομάδας, μετά την προπόνηση, λόγω των γενεθλίων του…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates