Social Icons

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Τα αποτελέσματα των σημερινών φιλικών αγώνων σε Γ΄Εθνική και τοπικό .

 Σε φιλικές αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα είχαμε τα εξής αποτελέσματα : 

Στην Νέα Επίδαυρο η Ενωση Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα με σκορ 3-1. Ο Κάπλατζης στο 25΄λεπτό άνοιξε το σκορ για τους "ερυθρόλευκους" , στο 75΄λεπτό ο Γεωργίου με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων για να έρθει το 82΄λεπτό και ο Μπρούνο να μειώσει σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους . Το τελικό 3-1 έκανε ο Οικονόμου ο οποίος είναι η τελευταία μεταγραφική προσθήκη των γηπεδούχων.

Στο γήπεδο του Αργους στην φιλική αναμέτρηση του  Παναργειακού  με το Διαβολίτσι το γκολ του Καμπεράι στο 55 λεπτό  για τους γηπεδούχους έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα .

Στο γήπεδο των Διδύμων Ποσειδώνας και Σπέτσες (φωτό) αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Στο 12΄λεπτό ο Μουράτης για την ομάδα των Σπετσών απέκρουσε πέναλτι του Κέλλη. Στο 55΄λεπτό η ομάδα των Σπετσών άνοιξε το σκορ με τον Μούχο στο 55΄λεπτό για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Κέλλη. Ο Κομπόγιωργας δέκα λεπτά αργότερα με πέναλτι έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα των Σπετσών για να ισοφαρίσει ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα ο Οικονομόπουλος.

Τέλος στην Κοιλάδα η Κορωνίδα με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κέρδισε τον Τροιζηνιακό με σκορ 2-0. Στο 40΄λεπτό ο Ταραντίλης άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει τα τέρματα της Κορωνίδας ο Παπασταύρου . Η ομάδα της Κορωνίδας είχε και από ένα δοκάρι σε κάθε ημίχρονο . Στο 30΄λεπτό με τον Αλεξανδρή και στο 70΄λεπτό με τον Ταραντίλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates