Social Icons

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Συνεχίζει στο προπονητικό τιμ της Ερμιονίδας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραμένει και τη νέα σεζόν στο προπονητικό τιμ της ΑΕ Ερμιονίδας ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Καλογιαννίδη .

Η ανακοίνωση :

Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο 

για ακόμα έναν χρόνο, ως άμεσου συνεργάτη του προπονητή μας Κώστα Καλογιαννίδη, διατηρώντας και τον ρόλο του στις ακαδημίες της ομάδας. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι μέλος του συλλόγου μας από τα μέσα της περιόδου 2020-21, όταν και συνεργάστηκε με τον προπονητή Θανάση Στάικο. Ήταν β’ τεχνικός και άμεσος συνεργάτης των προπονητών Πέτρου Στοΐλα, Δημήτρη Τερεζόπουλου και Μανώλη Σκύβαλου την περσινή σεζόν (2021-22).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε στο «ermionidafc.gr»: «Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, τεχνικό επιτελείο, παίκτες και διοίκηση να φτιάξουμε μια ομάδα πρωταγωνίστρια στην κατηγορία, αυτό κάνει άλλωστε ο σύλλογός μας κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Διατηρώντας πάνω από όλα το οικογενειακό κλίμα, αυτό είναι το κύριο στοιχείο αυτής της ομάδας, που την κρατάει δυνατή και ενωμένη όλα αυτά τα χρόνια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας κάθε Κυριακή στο γήπεδο, είναι πολύτιμη η βοήθειά του σ’ αυτό που στοχεύουμε να δημιουργήσουμε».

Ευχόμαστε στον Δημήτρη Γιαννκόπουλο να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας… Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates