Social Icons

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ανανέωσαν Φουρνάρος και Ιβάνοφ στην Ενωση Ερμιονίδας.

Νέο «αίμα», προερχόμενο από τις ακαδημίες μας, θα συνεχίσει να… κυλάει και την αγωνιστική

περίοδο 2022-23 στην πρώτη ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας, καθώς οι Νίκος Φουρνάρος και Γρηγόρης Ιβάνοφ θα φορούν τη φανέλα του συλλόγου μας και τη νέα σεζόν. Οι δυο νεαροί μέσοι ανέβηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα, έχοντας «φοιτήσει» σε τμήματα των ακαδημιών μας, εκπροσωπώντας επάξια τα «φυτώρια» της ΑΕ Ερμιονίδας.


Ο Νίκος Φουρνάρος γεννήθηκε στις 24/03/2006 και αγωνίζεται στον χώρου του κέντρου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας σε τέσσερα παιχνίδια, στα δυο ήταν στην ενδεκάδα, ενώ βρέθηκε σε αποστολές παιχνιδιών για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγιρίας. 

Ο Γρηγόρης Ιβάνοφ γεννήθηκε στις 02/09/ 2005. Αγωνίστηκε σε τρία ματς πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ως δεξί μπακ, αλλά και στη μεσαία γραμμή, όλα ως αλλαγή, συμπληρώνοντας 66 αγωνιστικά λεπτά στον 5ο όμιλο. Στο Κύπελλο ΕΠΣ Αργολίδας πήρε χρόνο συμμετοχής σε τρεις αγώνες, στους δυο ως βασικός.

Οι δυο νεαροί άσοι απέκτησαν παραστάσεις την προηγούμενη σεζόν, μέσω της πρώτης ομάδας, που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον τους και τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα που «χτίζουν», δηλώνοντας έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα περισσότερα.

«Έχουμε μάθει να παίζουμε με σεβασμό σε κάθε αντίπαλο, αλλά πάντα με πίστη στις δυνάμεις μας, ατομικά και ομαδικά. Με ενότητα και πάθος, μάθαμε να μαχόμαστε, να δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω, με στόχο να γίνουμε καλύτεροι ως παίκτες και ως άνθρωποι. Αυτό θα συνεχίζουμε να κάνουμε με την ομάδα μας, περιμένοντας να ξεκινήσει η σεζόν, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή», υπογράμμισαν μ’ ένα… στόμα Νίκος Φουρνάρος και Γρηγόρης Ιβάνοφ.

Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας… Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates