Social Icons

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Αναβαθμίζεται ως πρώτος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ο Θανάσης Στάικος ;

 Την περίπτωση να δούμε τον Θανάση Στάικο πρώτο προπονητή στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα «παίζει» σε μεγάλο βαθμό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γυφτόπουλου που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σελίδα  του site Ηπειρωτικός Αγών .

Το ρεπορταζ

 Ανοιχτό εξακολουθεί να είναι το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτον γιατί είναι σε εκκρεμότητα το θέμα Μεταξά, αφού δεν καταβλήθηκε ακόμα η ρήτρα για να «σπάσει» το συμβόλαιό του και δεύτερον γιατί ο ΠΑΣ δεν μπορεί να ανακοινώσει τίποτα αφού είναι ενεργό το συμβόλαιο του κόουτς.

Πάντως ο Χριστοβασίλης δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και μόλις αποχωρήσει επίσημα ο Μεταξάς, θα γνωστοποιηθεί και το όνομα του νέου τεχνικού. Πάντως ενισχύονται οι φήμες και για αναβάθμιση του Θανάση Στάικου (βοηθού του Μεταξά), ως πρώτου προπονητή, όπως έγινε και το 2012 με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Άλλωστε και ο Μεταξάς για πολλά χρόνια ήταν βοηθός σε προπονητές, ακόμα και του Γιαννιώτη Δημήτρη Γραμμόζη που είναι κατά πολύ νεότερός του. Ο Χριστοβασίλης εκτιμά πολύ την δουλειά που έκανε στον ΠΑΣ όπως και την εν γένει συμπεριφορά του στην ομάδα, έχοντας και την εκτίμηση των παικτών. Δεν είναι οριστικό, καθώς πηγές ανέφεραν ότι ο Στάικος είναι στις σκέψεις του προέδρου, καθώς προέχουν άλλες περιπτώσεις τεχνικών. Όπως και να έχει ο εν λόγω τεχνικός θα είναι στο τεχνικό τιμ και τη νέα σεζόν όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σλόμποταν Σούιτσα. Φημολογείται και η επιστροφή του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού. Για τα μεταγραφικά δεν υπάρχει επί του παρόντος κάτι στα σκαριά ή στους ορίζοντες. Οπότε και αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να περάσει χωρίς κάτι το ξεχωριστό.

Η συνέχεια ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates