Social Icons

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Φούρνοι Ερμιονίδας : Το βίντεο κλίπ που παρουσιάζει τις ομορφιές του χωριού.(Βίντεο)

 Ενα βίντεο κλιπ  που έχει θέμα το πανέμορφο χωριό των Φούρνων Ερμιονίδας και φέρει  την σφραγίδα του σκηνοθέτη Μάνου Αντωνίου αναρτήθηκε πριν λίγες ώρες στο διαδύκτιο και συγκεκριμένα στο youtube και στο κανάλι του Sport-Ermionida. (ΕΔΩ )

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μάνος Αντωνίου κατάγεται από τους Φούρνους Ερμιονίδας. Στο βίντεο υπάρχει η φιλική συμμετοχή της πανέμορφης Φουρνιώτισσας Κατερίνας Παπαγεωργίου .

Οι υπόλοιποι συντελεστές της παραγωγής του βίντεο είναι η Ιωάννα Γεωργίου στο μοντάζ το οποίο πραγματοποίησε μαζί με τον Μάνο Αντωνίου , ο Λευτέρης Τόκας ο οποίος έκανε τις λήψεις με το drone που διαθέτει , ο μικρός Ορέστης Σπυρόπουλος ο οποίος ήταν δίπλα στον Μάνο Αντωνίου , ο Αριστείδης Μπίμπας με τα γραφικά του στους τίτλους του βίντεο και τον Χρήστο Τορβά ο οποίος ήταν υπεύθυνος παραγωγής.

Ενα μεγάλω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Ζωη Τηγανούρια η οποία παραχώρησε δωρεαν την μουσική για την επένδυση του βίντεο με το AVEC TOI .

Την Λίτσα Κούτση πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φούρνων η οποία πραγματικά έδωσε τον καλύτερό της εαυτό βρισκόταν δίπλα σε όλα τα γυρίσματα του κλιπ.

Το Cafe Lalou και την ιδιοκτήτρια του Μαρία Γεωργίου όπου είχε διαθέσει τον χώρο και είχε στηθεί το μίνι studio των γυρισμάτων .

Αφήνουμε τελευταίο τον Κοσμά Γεωργίου (Sport-Ermionida) ο οποίος με την κάμερα του και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό που διαθέτει βρίσκεται και θα βρίσκεται σε κάθε εκδήλωση των Φούρνων .

Το Βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates