Social Icons

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Ενωση Ερμιονίδας : Μοίρασε δώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα η διοίκηση.

 Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο της Ένωσης Ερμιονίδας τις τελευταίες 72 ώρες αφού πρώτα απ όλα η γενική συνέλευση που έγινε στις 29 Δεκέμβρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου με  παρουσία πολλών φίλων της ομάδας οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν την διοίκηση στον οικονομικό τομέα για την ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στον αγωνιστικό τομέα, την Παρασκευή η ομάδα είχε την τελευταία προπόνηση για το 2021 στο γήπεδο του Ηλιοκάστρου. Η επιστροφή στον ίδιο χώρο έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (02/01) για την προετοιμασία ενόψει κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναυπλιακό ο οποίος θα γίνει τελικά την Τρίτη 4 Ιανουαρίου ύστερα από την τρίτη αλλαγή ημερομηνίας από την ΕΠΣ Αργολίδας.

Αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής , το τεχνικό τιμ , οι ποδοσφαιριστές και όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα  μοιράστηκαν ευχές και δώρα από την  διοίκηση καθώς επίσης έγιναν  πληρωμές που αφορούν τον μήνα Δεκέμβριο. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα αντάλλαξε ευχές , το κλίμα ήταν εορταστικό και η ομάδα έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο ενωμένη είναι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates