Social Icons

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Γιάννης Γεωργόπουλος:Η πρόληψη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση θα μας βοηθήσουν.

Οι μέρες που διανύουμε δυστυχώς είναι πολύ δύσκολες. Κρίσιμες ώρες περνούν οι κάτοικοι σε

πολλά σημεία της Ελλάδας και η  φωτιά μαίνεται.

Ο καύσωνας, οι ισχυροί άνεμοι, η επικινδυνότητα λόγω των μετεωρολογικών συνθηκών είναι καθοριστικά στοιχεία της ανησυχίας για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς σε όλη την χώρα.

Η πρόληψη, η ετοιμότητα και η εγρήγορση είναι οι παράγοντες που θα μας βοηθήσουν κατά οποιουδήποτε απευκταίου συμβάντος.

Παρακαλώ όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες να τηρήσουν στο ακέραιο, όλα τα μέτρα της πολιτικής προστασίας προς αποφυγή και πρόληψη κάθε ενδεχομένου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Διαβεβαιώ πως οι Υπηρεσίες του Δήμου και τα όργανα της πολιτικής προστασίας, βρίσκονται «υπ’ ατμόν», πανέτοιμοι στις θέσεις τους.

Καλώ κάθε πολίτη και κάθε επαγγελματία που διαθέτει βυτιοφόρα οχήματα, να τα έχουν σε ετοιμότητα, και πλήρη, ώστε αν παραστεί ανάγκη να συνδράμουν στο έργο των υπηρεσιών. Επίσης, και οι αγρότες που διαθέτουν γεωργικά μηχανήματα, τρακτέρ με κατάλληλο εξοπλισμό και εξαρτήματα, που μπορούν να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης πιθανής πυρκαγιάς να βρίσκονται και αυτοί σε ετοιμότητα.

Επαγρυπνούμε άπαντες, ώστε εάν προκύψει οποιαδήποτε απευχόμενη πυρκαγιά, η ετοιμότητά μας να είναι αυτή που θα μας δώσει το προβάδισμα και θα καθορίσει το αποτέλεσμα, και να μην δούμε στον τόπο μας, εικόνες που σήμερα θλίβουν όλη την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates