Social Icons

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ανακοίνωση του Αρη Σκάλας για τα μέτρα που θα παρθούν στον αγώνα κυπέλλου με την Ερμιονίδα.

 Ανακοίνωση για τον αγώνα κυπέλλου με την Ενωση Ερμιονίδας έβγαλε η ομάδα του Αρη Σκάλας που γνωστοποιεί τα μέτρα που θα παρθούν για τον αγώνα .

Αναφέρει 

Την Κυριακή ανοίγει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας με ένα σπουδαίο ντέρμπι για την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕ Ερμιονίδας.
Αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου και για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φιλάθλων, γνωστοποιούμε τα μέτρα που θα ισχύσουν με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο:
- Επιτρέπεται η προσέλευση 300 μόνο ενήλικων φιλάθλων και 25 ανήλικων.¨

- Οι ενήλικες φίλαθλοι οφείλουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο να φέρουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από covid 19 και αστυνομική ταυτότητα.
- οι ανήλικοι φίλαθλοι οφείλουν να φέρουν μαζί τους αρνητικό self test και ταυτότητα (εφόσον υπάρχει).
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός και ανησυχία για το ενδεχόμενο εύρεσης εισιτηρίου, ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι εισιτήρια θα προπωλούνται στα ψιλικατζίδικα Nefeli (Florin Toma) και Λεοντακιανάκη Δημήτρη στη Σκάλα. Στα ίδια σημεία μπορεί κάθε φίλαθλος να αγοράσει και λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς μας, ενισχύοντας οικονομικά την ομάδα μας.
Το ταξίδι ξεκινά, κλείστε θέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates