Social Icons

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήρια Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου στους επιτυχόντες, για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα.

 Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Στο ταξίδι που ξεκινά  γι’ αυτούς, τους εύχομαι να απολαύσουν την όμορφη περιπέτεια της γνώσης και να αποκτήσουν τα εκπαιδευτικά εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν στη ζωή τους. Συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειες και στους εκπαιδευτικούς που τους στήριξαν στην εκπαιδευτική δοκιμασία και γεύονται σήμερα μαζί τους, τους καρπούς της επιτυχίας τους.

Στους νέους και στις νέες μας που δεν τα κατάφεραν, συνιστώ να δείξουν μεγαλύτερο θάρρος, υπομονή  και επιμονή ώστε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους, είτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε σε άλλες παραγωγικές κατευθύνσεις.

Όλοι οι νέοι μας αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο για το Δήμο Ερμιονίδας και οφείλουμε, να θέσουμε τις βάσεις ώστε μετά τις σπουδές τους να παραμείνουν και να προκόψουν στον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος

 

Γιάννης Γεωργόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates