Social Icons

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Ποσειδώνας Διδύμων : Ανακοίνωσε τον Δημήτρη Κούση στην θέση του προπονητή.-Οι πρώτες δηλώσεις.

 Τον νέο του προπονητή ανακοίνωσε η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων. Ο λόγος για τον 40χρονο μέχρι πρότεινος βοηθό του Θανάση Τσιρόπουλου στην Κορωνίδα Κοιλάδας Δημήτρη Κούση.

Το δελτίο τύπου του Ποσειδώνα Διδύμων .

Το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Κούση.
Ο Δημήτρης Κούσης είναι 40 ετών και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον Ατρόμητο Κρανιδίου όπου την περίοδο 2017-2018 αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Β΄ Κατηγορία Αργολίδας .Την επόμενη χρονιά με τον Ατρόμητο Κρανιδίου στο πρωτάθλημα της Α2 Αργολίδας τερματίζει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το καλοκαίρι του 2019 μετακομίζει στην Κορωνίδα Κοιλάδας όπου αναλαμβάνει βοηθός προπονητή δίπλα στον Θανάση Τσιρόπουλο και ταυτόχρονα αναλαμβάνει προπονητής και στην ακαδημία της ομάδας. Με την Κορωνίδα Κοιλάδας πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπου και βρίσκεται πάλι σαν βοηθός προπονητή. 

Δημήτρη καλώς όρισες στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Αμέσως μετά από την ανακοίνωση της δημοσιοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο Δημήτρης Κούσης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την πρώτη μου συνεργασία στη θέση του προπονητή με την ομάδα του Ποσειδωνα Διδύμων ! Μια ομάδα στην οποία έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής  στο παρελθόν και δείχνει πάντα οργανωτικότητα και αγάπη για το ποδόσφαιρο! Έτσι και τώρα η πρόταση τους με τιμά και μου δίνει τη δυνατότητα να δώσω τις γνώσεις και την εμπειρία μου πια από τη νέα αυτή θέση ! Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τους παίχτες που έδειξαν τόσο ενδιαφέρον για τη συνεργασία μας !! Ευχαριστώ την προηγούμενη ομάδα μου Κορωνίδα Κοιλάδας τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τσιρτσίκο ,  τον Θαναση Τσιρόπουλο και τον Κώστα Ιωαννίδη για την εμπειρία και την καλή συνεργασία μας! Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates