Social Icons

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Τροιζηνιακός : Συνεχίσει ο Γιώργος Πάνου στον πάγκο. Ανανέωσαν επίσης ο Κ.Μουράτης και Θ.Σαλταπίδας.

Προπονητής του Τροιζηνιακού και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο Γιώργος Πάνου όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Τροιζηνιακού. Μαζί με τον Γιώργο Πάνου συνεχίζει και ο τερματοφύλακας της ομάδας ο Κώστας Μουράτης όπως επίσης και ο Θανάσης Σαλταπίδας ο οποίος είχε δωθεί δανεικός στην Κορωνίδα Κοιλάδας για τους αγώνες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας .

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του Α.Σ.Τροιζηνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή μας Πάνου Γιώργο για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 καθώς και την πλήρη στήριξή μας στο έργο του. Η προηγούμενη σεζόν η οποία διακόπηκε για τους γνωστούς λόγους στέφθηκε μέχρι εκείνο το σημείο με απόλυτη επιτυχία καθώς ο ΑΣ Τροιζηνιακός ήταν στην 1η θέση και μόνο νίκες στο ενεργητικό του σε όλους τους θεσμούς. Ευελπιστούμε φέτος στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων έτσι ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο προκειμένου να πετύχει τους στόχους της .

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε

1.Την συνέχιση της συνεργασίας μας με τον τερματοφύλακα της ομάδας Μουράτη Κωσταντίνο. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του την περσινή σεζόν, ο ντόμπρος χαρακτήρας του και η ενσωμάτωση στην οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να έχει άλλο αποτέλεσμα.

2. Την επιστροφή στην ομάδα μας του πολύ έμπειρου και ποιοτικού ποδοσφαιριστή Σαλταπίδα Αθανασίου .Η καθοδήγησή του στα νέα παιδιά τα τελευταία χρόνια , ο ακέραιος χαρακτήρας του και η χημεία με τους μεγαλύτερους ηλικιακά και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσθέτουν πολλαπλά οφέλη στον σύλλογο.

Εκ του Δ.Σ. του ΑΣ Τροιζηνιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates