Social Icons

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Από την Μπουμπουλίνα Σπετσών στην πρώτη ομάδα του Παναθηναικού ο Δημήτρης Καλοσκάμης.

Μία ευχάριστη είδηση για την ομάδα της Μπουμπουλίνας Σπετσων είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναικός για τον Δημήτρη Καλοσκάμη ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναικό. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της ομάδας των Σπετσών , το 2016 μετακόμισε στον Παναθηναικό όπου και το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο  και την Πέμπτη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο .

Ο 15χρονος Δημήτρης Καλοσκάμης έχει… ξετρελάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αλλά και τους σκάουτερ οι οποίοι παραμιλάνε με τον ταλαντούχο “μαέστρο” της Κ17 των Πράσινων.

Αν και είναι γεννημένος το 2005 και μικρότερος ηλικιακά σε σχέση με συμπαίκτες και αντιπάλους, ο Καλοσκάμης που ήταν την περσινή σεζόν βασικότατο στέλεχος της Κ15 του Παναθηναϊκού έκανε ένα μικρό… άλμα αυτό το καλοκαίρι και αντί για την Κ16 του Τριφυλλιού, αγωνίζεται στην Κ17 της ομάδας του. Ήδη έχει φροντίσει να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στα φιλικά προετοιμασίας, με… κερασάκι στην τούρτα το χατ τρικ που πέτυχε στη φιλική “εξάρα” επί της ΑΕΚ. Και μιλάμε για δεκάρι!

Ο πιτσιρικάς βρίσκεται στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια και στην πρώτη του σεζόν στην Κ15 είχε 16 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ πέρυσι σκόραρε 10 φορές σε 21 παιχνίδια.

Oι εμφανίσεις του εντυπωσίασαν τόσο τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσο και τον προπονητή της Κ17 των Πράσινων, Κώστα Φρατζέσκο, οδηγώντας τους στην απόφαση να ανεβάσουν άμεσα τον Καλοσκάμη στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το νέο “αστεράκι” του Τριφυλλιού αγωνίζεται με την ίδια άνεση ως “οκτάρι” και “δεκάρι”, ενώ είναι και μόνιμο στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.

Η ανακοίνωση 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου έως τον Ιούνιο του 2024 με τον Δημήτρη Καλοσκάμη.

Ο γεννημένος την 1η Μαρτίου 2005 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2016. Ο 16χρονος επιθετικός αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει, τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία και πάνω απ’ όλα τους γονείς μου για την καθημερινή τους στήριξη. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα», είπε ο Καλοσκάμης λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates