Social Icons

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

AQUARIUS :Ποιό είναι το εντυπωσιακό γιώτ που βρίσκεται στο λιμάνι της Κοιλάδας(Φωτό).

 AQUARIUS  : Ποιό είναι το εντυπωσιακό γιώτ που βρίσκεται στο λιμάνι της Κοιλάδας για τα γυρίσματα της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2» (Knives Out 2) τα οποία θα ξεκινήσουν στην ιχθυόσκαλα εντός των ημερών .
 
Ενα σκάφος το οποίο είναι Τούρκικων συμφερώντων ( της εταιρίας Mengi-Yay) . Για όσους μπορύν να το ναυλώσουν κοστίζει την εβδομάδα 220000 ευρώ. 
Η περιγραφή του σκάφους όπως την βρίκαμε στο site της εταιρίας.

Αυτό το κομψό υπερσύγχρονο μηχανοκίνητο γιοτ πλήρους μετατόπισης 150'2 / 45,77m κατασκευάστηκε το 2016 από την εταιρια Mengi-Yay. Το εσωτερικό του σκάφους έχει σχεδιαστεί από την Mengi-Yay σε συνεργασία με την BTA Design και το εξωτερικό της στυλ είναι του Oğuzhan Güler.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΉ ΔΙΑΚΌΣΜΗΣΗ

Το κομψό εσωτερικό του ειναι εμπνευσμενο από την ανατολή, με χαλια από βαθυ πελμα, ένα μειγμα από ανοιχτόχρωμο και σκούρο ξύλο, καθώς και με κομψά μαρμάρινα μπάνια. Η ομορφη επίπλωση και τα πολυτελή καθίσματα σε όλους τους χώρους, δημιουργουν μια κομψή και άνετη ατμόσφαιρα, ιδανική για ναυλώσεις γιοτ.

ΚΑΤΆΛΥΜΑ

Η πολυτελής εσωτερική διαρρύθμιση του AQUARIUS μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα σε 5 καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης μιας κύριας σουίτας με δύο ιδιωτικά μπαλκόνια προσφέροντας πανοραμική θέα, μαζι με άλλες 3 διπλές καμπίνες και 1 διπλή καμπίνα που βρίσκεται στο κάτω κατάστρωμα. Είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει έως και 9 μέλη πληρώματοςβ για να εξασφαλίσει μια υψηλού επιπέδου εμπειρία ναύλωσης πολυτελών σκαφών αναψυχής.

 ΑΝΑΨΥΧΉ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΊΑ

Οι παροχές περιλαμβάνουν: Μπαλκόνι, Μπάρμπεκιου, Beach Club, Προωθητήρα Τόξο, Εξωτερικό Μπαρ, Foredeck Καθίσματα &Table, Stern Thruster, Sun Deck, Sunpads, Πλατφόρμα Κολύμβησης, Tender Garage, Κλιματισμός, Τζακούζι Καταστρώματος, Γυμναστήριο / εξοπλισμός άσκησης, Σταθεροποιητές σε εξέλιξη, Σταθεροποιητές στην Άγκυρα, Σύνδεση WiFi επί του σκάφους

ΑΝΈΣΕΙΣ

Οι χώροι του καταστρώματος, φιλοξενούν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων, όπως ένα πολυτελές beach club με πλήρη δοκάρια με άνοιγμα 3 κατευθύνσεων, υπαίθριο μπαρ, τζακούζι και άφθονο χώρο για χαλάρωση. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις αναψυχής και ψυχαγωγίας του AQUARIUS  το καθιστούν ως ενα ιδανικό γιοτ για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση με την οικογένεια και φίλους.

 ΕΚΤΈΛΕΣΗ

Είναι χτισμένη με ξύλινο πολυστρωματικό εποξειδικό κύτος, επιδέξια κατασκευασμένο στην Ολλανδία. Το AQUARIUS μπορει να αποκτεισει ταχυτητα εως και 16 κόμβους, και με ταχύτητα πλεύσης 12 κόμβων. Τροφοδοτείται από δίδυμους κινητήρες CAT C32 1450hp.

 Περισσότερες πληροφορίες και φωτό πατάτε ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates