Social Icons

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Ενωση Ερμιονίδας-Κορωνίδα Κοιλάδας : Για πρώτη φορά δύο ομάδες της Ερμιονίδας σε αγώνα εθνικού πρωταθλήματος.

Φωτό Αρχείου

Ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο

γήπεδο Κρανιδίου. Και τον χαρακτηρίζουμε «ξεχωριστό» αφού για πρώτη φορά δύο ομάδες από την επαρχία Ερμιονίδας θα αγωνιστούν μεταξύ του σε αγώνα Εθνικού πρωταθλήματος.

Αντιμέτωπες είναι η ομάδα της Ενωσης Ερμιονίδας και η Κορωνίδα Κοιλάδας . Δυστυχώς είναι ένας αγώνας με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες και περισσότερο για την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και το μόνο θα επιδιώξει είναι  το τρίποντο της νίκης για να έχει ελπίδες παραμονής. Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται δε καλύτερη μοίρα αφού το τρίποντο που κατέκτησαν την προηγούμενη αγωνιστική στο Γύθειο τους ανέβασε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα .

Και οι δύο ομάδες θα κατέβουν να αγωνιστούν το χορτάρι του γηπέδου Κρανιδίου χωρίς απουσίες αφού δεν υπάρχουν τιμωρίες η απουσίες τραυματισμών .

Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Κορίνθιος Γιάννης Ρούτσης με βοηθούς τους Παναγιώτη Σπηλιώτη και Θανάση Κλεπετσάνη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Προιστορία

Όσο αφορά την προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων , υπάρχει μόνο ένας αγώνας ο οποίος πραγματοποιήθηκε πάλι στο γήπεδο Κρανιδίου .

Ήταν στις 7 Μαρτίου 2018 για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Αργολίδας . Το τελικό σκορ ήταν 2-1 με τους γηπεδούχους να «παίρνουν» την πρόκριση στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα .

Η Κορωνίδα είχε προηγηθεί μόλις στο 8΄λεπτό με τον Γ. Γιαννακόπουλο για να ισοφαρίσει στο 84΄λεπτό ο Κιοσσές και έξι λεπτά αργότερα (90’) ο Βασιλέρης   να στέλνει την Ερμιονίδα στην επόμενη φάση .

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κόλλιας με βοηθούς τους Α. Αργυρόπουλο και Ι. Αργύρη.

Οι συνθέσεις

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Κυφωνίδης, Κασαπίδης, Βασιλέρης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σταθουλόπουλος, (68΄Πούφλης), Tresa,( 75΄Λαζάρου),  Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Σαλταπίδας,( 46΄Κιοσσές)  Τριμπόνιας.( 90΄Βιρβίλης).

 

Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) :Αλευράς, Κωτσαράς,( 88΄λ.τρ. Αλεξανδρής),  Παπασταύρου, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, ( 74΄λ.τρ Abourahamane) ,Μέγας, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, Κέλλης, Bajer.( 80΄Kala).

Ποδοσφαιριστές

Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του σημερινού αγώνα έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο ομάδων  .

Θα ξεκινήσουμε με τον Γιώργο Κιοσσέ ,τον  Παντελή Σαμαρά τον Αργύρη Αλευρά και τον Θανάση Σαλταπίδα   η οποίοι σήμερα αγωνίζονται με τα χρώματα της Κορωνίδας .

Από τους ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας έχουν αγωνιστεί με τα χρώματα της Κορωνίδας ο Αργύρης Τζιέρης, ο Γιώργος Τριμπόνιας  και ο Μιχάλης Βιρβίλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates