Social Icons

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Κορωνίδα Κοιλάδας : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Κηφισιά.-Δηλώσεις Θαν.Τσιρόπουλου (Βίντεο).

Με προπόνηση στο γήπεδο της Κοιλάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κορωνίδας για τον δύσκολο εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα της Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης περιείχε προθέρμανση με μπάλα , τελειώματα φάσεων , τακτική παιγνιδιού και στατικές φάσεις .

Aμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Τσιρόπουλος ανακοίνωσε ότι και οι 22 ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή . Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα θα ανακοινωθεί ποιοι θα μείνουν εκτός 18αδας.

Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι :  Αλευράς, Αρ.Κάλα, Γιαννακόπουλος, Σαμαράς, Κιοσσές, Κ.Μπάζος, Ιλσι Κάλα, Α.Ταραγκίνι, Λ.Καράι, Κλ.Κάλα, Ι.Οψιμούλης, Α. Οψιμούλης, Π.Μέγας, Ι.Κοτσοβός, Α.Παπαιωάννου, Π.Μπιτζής, Γ.Σελλής, Α.Σαλταπίδας, Α.Μπακατσέλος, Ν.Καραγιάννης, Στ.Μπάζος, Διον. Μπασιμακόπουλος.

Η έναρξη του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 16:30 την Κυριακή (11/04) με άρχοντες του αγώνα ο Σπύρο Λιάρο και βοηθούς τους Ρουσλάν Ισακωβίδη και Ηλία Μπεκιάρη όλοι από τον Σύνδεσμο διαιτητών Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates