Social Icons

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ατρόμητος Χιλιομοδίου : Δελτίο τύπου της διοικούσας επιτροπής.

 Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ενημερώνουμε το

φίλαθλο κοινό ότι ο Ατρομητος θα παρουσιαστεί πανέτοιμος τόσο σε αγωνιστικό όσο και οργανωτικό επίπεδο, κάτι που ήταν αδιανόητο πριν 20 μέρες, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στο σύλλογο. Οι ενέργειες που προέβη η ομάδα είναι οι εξής :

1. Ύστερα από επιπονες διαδικασίες καταφέραμε να επιστρέψει ο Ατρομητος στη φυσική του έδρα το Γήπεδο Χιλιομοδιου. Ευχαριστουμε θερμα την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον αντιπερ/χη κο Γκιολη, τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Νανόπουλο και τον πρόεδρο του ΚΕ.Π.Α.Π κο Κουτσογκιλα για την βοήθεια τους στην επίτευξη του σκοπού. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΠΣ Κορινθίας και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κο Τσιχριτζη για τη καθοριστική του συμβολή στο θέμα του γηπέδου και για την αμέριστη βοήθεια στην έκδοση των νέων δελτίων.
2. Προπονητής Φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Οικονομου Νωντας.
3. Ανακοινώνουμε την προσθήκη 11 ποδ/στων. Ευχαριστούμε θερμά τα παρακάτω σωματεία και ιδιαίτερα τα Κορινθιακα για την παραχώρηση των παικτών τους για το διάστημα έως τη λήξη του πρωταθλήματος.
Αυτοί είναι οι εξής : 1. ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ Ευριπίδης, επιθετικός από Πιερικο 2. ΜΟΥΤΣΟΣ Άγγελος, επιθετικός από Ξενοφών Κρεστενων. 3. ΛΕΚΚΑΣ Στάθης, μεσος από Τενεατη Αθικιων. 4. ΛΕΠΟΥΡΙ Ενεα, επιθετικός από Πανκαμαριακο. 5. ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Ανδρέας, μεσος από ΑΟ Κηπουπολης. 6. ΜΑΡΟΥΔΗΣ Χρήστος, μεσος από Μιμας Μικρασιατική. 7. ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ Γιώργος, αμυντικός από Ισθμιακο. 8. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Στέλιος, επιθετικός από Αστέρα Τρίπολης. 9. ΦΩΤΟΥΧΟΣ Φιλλιπος, επιθετικός από ΑΕ Χαλανδρίου. 10. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Χαράλαμπος, μεσος από Αστέρα Κορίνθου. 11. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ Θανάσης , μεσος από Σαρωνικό Γαλατακιου.
Η οικογένεια του Ατρομητου σας καλωσορίζει.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1961 - 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates