Social Icons

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Ο Σταμάτης Χατζησταύρου τρέχει για την ιστορία και τους ήρωες! ( Φωτό-Βίντεο).

 

Ρεπορτάζ: Μίλτος Ιωαννίδης,Κοσμάς Γεωργίου.

Με αφετηρία το άγαλμα του Ηρωικού Παπαρσένη στην κάτω πλατεία Κρανιδίου, έγινε στις 7

το πρωΐ της 25ης Μαρτίου ,η εκκίνηση του Σταμάτη Χατζησταύρου ,σε μια διαδρομή 100 χιλιομέτρων που θα καταλήξει στα Δερβενάκια , τόπο που ο ηρωικός Παπαρσένης, έπεσε ηρωικά μαχόμενος για την λευτεριά της Πατρίδας .

Στην κάτω πλατεία, ο Κρανιδιώτης δρομέας, Σταμάτης Χατζησταύρου, με έκδηλη την συγκίνηση του, ξεκίνησε την διαδρομή του με μοναδικό του εφόδιο την αγάπη για την γενέτειρα του και την ιστορία της Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, εξήρε την πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας και σε ανακοίνωσή του, ανέφερε χαρακτηριστικά:
""Αγαπητέ Σταμάτη, η εκκίνησή σου αυτή, την όποια σήμερα χαιρετίζουμε και χειροκροτάμε, έτυχε ευρύτατης υποδοχής όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.
Σου ευχόμαστε ο ΄΄αγώνας δρόμου σου΄΄ προς την προσφορά στη γενέτειρά σου, να είναι διαρκής και η προσπάθειά σου αυτή, να βρει μιμητές. Με καθαρό βλέμμα, ζεστή καρδιά. Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο. Την αγάπη για την Ερμιονίδα μας!
Καλή επιτυχία!""

Η Κοινότητα Κρανιδίου, με ένα λιτό και περιεκτικό πανό,ευχήθηκε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, καλή επιτυχία στον Σταμάτη Χατζησταύρου για την ομολογουμένως αξιέπαινη πρωτοβουλία του.

Ο Κρανιδιώτης δρομέας, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του sport ermionida και στους Κοσμά Γεωργίου και Μίλτο Ιωαννίδη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τη σύντομη δήλωση του για το εγχείρημα του, που συνάντησε την ευρύτατη υποδοχή ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και διαφήμισε την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα!


Στην εκδήλωση για την εκκίνηση των εκατό χιλιομέτρων προς την ελευθερία, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας κ. Τόνια Αντωνοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Άρης Μπιμπας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Γανωσης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κρανιδίου κ. Νίκος Αντώνιοζας, Η Κοινοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Βλαχογιάννη, η οικογένεια του Σταμάτη Χατζησταύρου, μέλη του Συλλόγου ΔΡΥΟΠΕΣ καθώς και Δημότες, που συνεχάρησαν τον συμπατριώτη τους για την πρωτοβουλία του, χαρίζοντας του το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Ο Κρανιδιώτης δρομέας, Σταμάτης Χατζησταύρου, περίπου στις 18.30, αναμένεται να φτάσει στο τέρμα της διαδρομής του ,στα Δερβενάκια.
Με την επιστροφή του στην Ερμιονίδα, θα βραβευτεί για την προσφορά του στον τόπο μας ,στην ιστορία του και στους ήρωες μας.

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΞΆΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ,ΣΤΑΜΆΤΗ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΒΕΒΑΙΩΣ.ΑΞΙΟΣ Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ!ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Κ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΆΤΗΣ ΣΟΥ!!!!
    ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΖΟΥΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΞΆΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ,ΣΤΑΜΆΤΗ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΒΕΒΑΙΩΣ.ΑΞΙΟΣ Κ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΉΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ!ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ Κ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΆΤΗΣ ΣΟΥ!!!!
    ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΟΥΖΟΥΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates