Social Icons

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Στοίχημα. Αρσεναλ – Ολυμπιακός στο 1.80 και στο… 5.50

 

Με ένα «τσιτάτο» που κρύβει μέσα του τον πόθο του Μαρτίνς, των παικτών και κάθε

ερυθρόλευκου οπαδού/φιλάθλου, σας καλωσορίζω στα προγνωστικά Άρσεναλ – Ολυμπιακός.

Στο άκουσμα της κλήρωσης, έδινα ένα 60/40 για πρόκριση στην Άρσεναλ. Όταν ο Σεμέδο κυλιόταν στο χορτάρι του Βόλου, πήγε 70/30. Μετά το «τρίμπαλο» στο Φάληρο, κλάφτα Χαράλαμπε.

Πέρυσι, φαινόταν απίθανο να βάλει ένα γκολ και να έχει μηδέν παθητικό. Φέτος, τα τρία γκολ που χρειάζεται φαντάζουν ουτοπικά. Γι’ αυτό και οφείλει να μπει με την άγνοια ενός τρελού από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Ο Αρτέτα είδε του παίκτες του να γυρνάνε το μπιφτέκι απέναντι στην Τότεναμ και στην «άρρωστη» γκολάρα του Λαμέλα, τεμάχιο που σου θυμίζει γιατί «καρακαταταβλώνουμε» μ’ αυτό το σπορ. Στο απουσιολόγιο θα βρίσκεται το διαόλι ο Σάκα, με τον Πέπε να παίρνει τη θέση του.

Οι «ερυθρόλευκοι», εκτός συγκλονιστικού και «θρυλικού» απροόπτου, αποχαιρετούν την ευρωπαϊκή τους σεζόν σήμερα. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο. Άποψή μου είναι ότι πρέπει να μπουν δυνατά στο ρινγκ και με κάνα –δυο γρήγορες «ψιλές» να σπείρουν στο φαβορί ζάλη και τις πρώτες αμφιβολίες. Όσα κι αν λέει ο Αρτέτα περί προσοχής και ότι όλα παίζονται κλπ. δεν με πείθουν. Ενα λογικό ποντάρισμα είναι να ανοίξει το σκορ πριν ολοκληρωθεί το 27ο λεπτό κι ένα «τρελό», να σκοράρει ο Ολυμπιακός ως το 20ό λεπτό.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates