Social Icons

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Σαν Σήμερα: Έξι χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Αργολίδας από την Κορωνίδα Κοιλάδας.

 

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σαν σήμερα , 25 Φεβρουαρίου από την ιστορική κατάκτηση του

πρώτου Κυπέλλου Αργολίδας από την ομάδα της Κορωνίδας Κοιλάδας .

Οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν στον τελικό την ομάδα του Αργοναύτη Νέας Κίου ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Ναυπλίου  με σκορ 1-0 στην παράταση. Το «χρυσό» γκολ είχε πετύχει ο Σαγκατέλωφ στο 97΄λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας ήταν ο Θανάσης Τσιρόπουλος ο οποίος είναι και σήμερα προπονητής της ομάδας. Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν οι μόνοι που βρίσκονται  στο σημερινό ρόστερ είναι οι δύο αρχηγοί της ομάδας ο Παναγιώτης Μέγας και ο Σταύρος Μπάζος.

Στην πορεία της για τον τελικό και την κατάκτησή του η Κορωνίδα ξεκίνησε τους αγώνες από το νησί των Σπετσών όπου κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 2-1. Στην συνέχεια κέρδισε στην έδρα της τον Ποσειδώνα Διδύμων με 5-0 , τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου ο οποίος την χρονιά αυτή κατέκτησε το πρωτάθλημα στην έδρα της με σκορ 3-0 , τον Τροιζηνιακό στον ημιτελικό αγώνα στην Κοιλάδα με 2-0  .

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για την Κορωνίδα ήταν : Γκιόκας, Κωτσαράς, Σταματέλος, Ευθυμίου, Βιρβίλης, Τασσιόπουλος, Δρούγκας (77’ Μπάζος), Μέγας, Γκρεβτσίδης, Σαγκατέλοφ (116’ Γιαννακόπουλος), Cojocaru.

Εκτός από αυτούς που αγωνίστηκαν ο Θανάσης Τσιρόπουλος είχε στον πάγκο και τους  : Μιχάλη Ζέρβα, Μάριο Χιόνη (τερματοφύλακα), Αντώνη Φασιλή, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Νίκο Φασιλή.


Η επιστροφή στην Κοιλάδα 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates