Social Icons

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Αρης Σκάλας-Ενωση Ερμιονίδας 2-2.

Σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις και γκολ ο Άρης Σκάλας αναδείχτηκε ισόπαλος με την

Ερμιονίδα με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄λεπτό με τον Αντωνακόπουλο. Στο 34΄λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 64΄λεπτό με τον Σαραντόπουλο για να ισοφαρίσει τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Ζορμπάς.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο 7΄και στο στο 86΄λεπτό με τον Σαραντόπουλο.

Στο 7΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαραντόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από την ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού του Ντουντούμη .

Στο 19΄λεπτό κάθετη του Μπρόλιν στον Αντωνακόπουλο αυτός με πλασέ το 0-1.

Στο 34΄λεπτό ωραίος συνδυασμός των παικτών της Ερμιονίδας με τον Τανουσάι να πασάρει από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Αντωνακόπουλος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων.

Στο 37΄λεπτό δυνατό σουτ του Σαραντόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

Στο 40΄λεπτό εκπληκτικό σουτ του Τανουσάι έξω από την περιοχή έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ταπουζλής.

Στο 43΄λεπτό διαγώνιο σουτ του Λειμονίτη έδιωξε εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία ο Ντουντούμης σε κόρνερ.

Στο 64΄λεπτό μετά από λάθος των παικτών της Ερμιονίδας ο Σαραντόπουλος έκλεψε την μπάλα και με δυνατό σουτ μείωσε το σκορ σε 2-1.

Στο 68΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ντουντούμης. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα έφτασε πάλι σε παίκτη του Άρη που σούταρε για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από την δεξιά συμβολή των δοκών του Ντουντούμη .

Στο 88΄λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν όταν ο Σαραντόπουλος έκτελεσε φάουλ έξω από την περιοχή , η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι , πήρε ύψος και στο κατέβασμα ο Ζορμπάς με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.

Άρης Σκάλας: Τοπουζλής (46′ Ρηγάκος), Λεϊμονίτης, Μπριλάκης, Λάτσης (Κολλάτος), Κέβιν, Ζορμπάς, Σταμογιάννος, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος (Παπαγεωργίου), Σταυρόπουλος (Εμέκα), Γουόρντεν (Σακελλαρίου).

Ερμιονίδα : Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Μερτύρης, (78΄Αντωνόπουλος), Τζιέρης, Βιρβίλης, Λαζάρου, Ποδάρας, Τανουσάι, ( 90΄Τριμπόνιας), Αντωνακόπουλος, Νέρες, ( 72΄Τρεσα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates