Social Icons

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωσε πέντε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου Χιλιομοδίου για το νέο πρωτάθλημα της
Γ΄Εθνικής συνεχίζεται. Οι πρωταθλητές Κορινθίας αργά το απόγευμα της Τετάρτης με δύο ξεχωριστά δελτία τύπου ανακοίνωσε πέντε ποδοσφαιριστές .


Δελτίο 1
Ο Α.Σ. Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού με μια σπουδαία κίνηση. Την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Λεβαδειακός του 21χρονου επιθετικού ΒΑΓΓΈΛΗ ΜΆΚΡΗ (ΦΩΤΌ). Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Βοιωτικό Σύλλογο για την παραχώρηση του παίκτη για έναν χρόνο και εύχεται την επίτευξη των στόχων του στο πρωτάθλημα της SL 2. Βαγγέλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Ατρόμητου.

Δελτίο 2

Ο Α.Σ. Ατρόμητος ανακοινώνει τις εξής προσθήκες :

1. ΔΙΑΣΣΙΝΟΣ Αλέξανδρος. Ο 22χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Σμύρνης Κ20 - ΑΟ Λουτρακίου - ΠΣ Σπάρτη - Σούλι Παραμυθιάς.

2. ΠΑΣΧΟΣ ΧΡΉΣΤΟΣ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ Κ20 - Πανελευσινιακό - Αιγάλεω - Αχαρναικό - FC Crimma. 

3. ΚΑΚΑΜΗΣ ΣΑΚΗΣ. Ο 20χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Κ17 - Απόλλων Λάρισας - Φωκικό - ΠΣ Σπάρτη.

4. ΚΟΚΙΟΥΣΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ. Ο 18χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Ζευγολατιού και Πέλοπα Κιάτου ενώ έχει υπάρξει και μέλος των μικτών Κορινθίας. Η οικογένεια του Ατρόμητου σας καλωσορίζει και σας εύχεται ότι καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates