Social Icons

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ανετη επικράτηση της Ερμιονίδας στις Σπέτσες.Κέρδισε 4-0 την τοπική ομάδα.


Άνετη επικράτηση για την Ερμιονίδα στο κύπελλο Αργολίδας αφού κέρδισε μέσα στις

Σπέτσες την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-0.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα των Σπετσών έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έδειξε ότι θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας.  Η Ερμιονίδα με την επίτευξη του πρώτου τέρματος πείρε τα ηνία του αγώνα και έφτασε εύκολα στο 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Ποδάρα και την εκτέλεση ανέλαβε ο Τριμπόνιας ανοίγοντας το σκορ .
Στο 43΄λεπτό ο Ποδάρας έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μπρολίν με βολ  πλανέ μέσα από την περιοχή  έκανε το 0-2.
Στο 30΄λεπτό ωραία ενέργεια του Λαλούση , πέρασε και τον τερματοφύλακα  , γύρισε την μπάλα έξω στην περιοχή και ο Μπρολίν με ένα κεραυνό έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δοκάρι των γηπεδούχων .
Στο 65΄λεπτό  ωραία ενέργεια από τους φιλοξενούμενους με τον Αντωνακόπουλο να σεντράρει από δεξιά και ο Τανουσάι με πλασέ πάνω στην κίνηση  έκανε το 0-3.
Ένα λεπτό αργότερα ωραία κάθετη μπαλιά του Αντωνόπουλου  στον  Αντωνακόπουλο  ο οποίος με ένα υποδειγματικό πλασέ έκανε το τελικό 0-4.
Διαιτητής του αγώνα ο Νίκος Μαυροκορδόπουλος .

Σπέτσες : 

Ένωση Ερμιονίδας (Θανάσης Στάικος): Πονηρός, Ποδάρας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μερτύρης, Τανουσάι, ( 68΄Λαζάρου),Διαμαντόπουλος,( 68΄Δεστές),  Τρέσα, Μπρολίν, ( 45΄Αντωνόπουλος),Λαλούσης,( 70΄Νέρες),  Τριμπόνιας ( 45΄Αντωνακόπουλος) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates