Social Icons

Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Γιάννης και Αργύρης Οψιμούλης : Από το τοπικό της Αργολίδας στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής με την Κορωνίδα Κοιλάδας.

Γιάννης Οψιμούλης και Αργύρης Οψιμούλης . Δεν είναι λίγες φορές που δύο αδέρφια
αγωνίζονται στην ίδια ομάδα όπως είναι τα αδέρφια Γιάννης και Αργύρης Οψιμούλης . 
Οι δύό τους όμως έχουν αγωνιστεί μαζί σε τρεις διαφορετικές ομάδες για το πρωτάθλημα της Αργολίδας . Πρόκειται για την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας τους τον Αριστείωνα Λυγουριού , την Κορωνίδα Κοιλάδας και τον Ποσειδώνα Διδύμων . Η μόνη ποδοσφαιρική σεζόν που δεν ήταν μαζί ήταν η σεζόν 2018-2019 όπου ο Γιάννης αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας και ο Αργύρης στον Ατρόμητο Παναριτίου .
Την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκίνησε και οι δύό τους βρίσκονται και πάλι στο έμψυχο υλικό της πρωταθλήτριας Αργολίδας Κορωνίδας για δεύτερη φορά .
Ομως η φετινή αγωνιστική χρονιά θα είναι ιδιαίτερη και για τους δύο αφού τους δίνεται η μεγάλη πρόκληση να ξεφύγουν από τα τοπικά πρωταθλήματα και να αγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο  και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας . 
Η ευκαιρία είναι δική τους για να ανέβουν και πιο ψηλά . Και εδώ να αναφέρουμε ότι ο πατέρας τους ο Βασίλης Οψιμούλης είναι προπονητής ποδοσφαίρου και την τελευταία σεζόν προπονούσε την ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων ( Α1 Αργολίδας) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates