Social Icons

Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Ισόπαλος 1-1 έληξε το φιλικό Ερμή Μελιγούς-Κορωνίδα Κοιλάδας.


Πρώτο τεστ θετικό για την Κορωνίδα Κοιλάδας η οποία αναδείχτηκε ισόπαλη του Ερμή
Μελιγούς με 1-1 στο γήπεδό του .
Η ομάδα του Θανάση Τσιρόπουλου είχε έξι  κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα σκορ ασφαλείας όμως δεν τα κατάφερε στην τελική προσπάθεια.
Μόλις στο 2΄λεπτό ο Μπιτζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση , σούταρε για να μπλοκάρει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γιαννούσης  .
Στο 11΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν σέντρα του Ερέκι και κεφαλιά του Μπιτζή απέκρουσε και πάλι ο Γιαννούσης.
Στο 25΄λεπτό πλασέ του Α.Οψιμούλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννούσης .
Στο 30΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Παπαιωάννου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι .
Στο 35΄λεπτό σουτ του Ερέκι μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Γιαννούσης
Στο 45΄λεπτό σέντρα του Ερέκι , κεφαλιά του Α.Οψιμούλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ερμή.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Θανάσης Τσιρόπουλος έκανε πέντε αλλαγές για να δοκιμάσει και άλλα σχήματα με αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί λίγο η ομάδα.
Στο 50΄λεπτό οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψή τους στην περιοχή της Κορωνίδας άνοιξαν το σκόρ .
Εκτελέστηκε κόρνερ από δεξιά , αδράνησε η άμυνα και ο Ράλλιος  με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.
Στο 60΄λεπτό κεφαλιά του Μπιτζή απέκρουσε ο τερματοφύλακας ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πλασέ αναγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.
Με την συμπλήρωση του 90΄λεπτού ο Σελλής με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ερέκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.
Στο 90΄ ο Ιλσι έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα όμως άνοιξε πάρα πάνω την μπάλα και ο Αρκάδας γκολκύπερ πρόλαβε και μπλόκαρε.

Ο Θανάσης Τσιρόπουλος ξεκίνησε με τους : Κάλα, Παπασταύρου, Σαμαράς, Σελλής, Ι.Οψιμούλης, Στ.Μπάζος, Παπαιωάννου, Μπιτζής , Ιλσι, Ερέλι, Α.Οψιμούλης.
Στο δεύτερο ημ'ιχρονο αγωνίστηκαν οι : Αλευρας Μέγας, Καραι, Κ.Μπάζος, Ταραγκίνης .

Δεν αγωνίστικαν καθόλου οι Καμπιώτης και Ελένης οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Πρίν από την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε από τις 2 ομάδες τηρήθηκε 1 λεπτού σιγή για την απώλεια του του νεαρού ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Βερβένων, Τρύφωνα Πάπαλο,

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Κορωνίδα την Δευτέρα 17 Αυγούστου στο γήπεο της Κοιλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates