Social Icons

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Ποσειδώνας Διδύμων-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 0-3.

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε στα Δίδυμα ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου κέρδισε
τον Ποσειδώνα με σκορ 3-0. Ο αγώνας έγινε κάτω από υψηλές θερμοκρασίες οι οποία δυσκόλεψε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών .


Με μία φάση από κάθε ομάδα ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο .

Συγκεκριμένα στο 7΄λεπτό πλασέ του Χατζόπουλου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ .
Στο επόμενο λεπτό ο Τρέσα για τους γηπεδούχους σούταρε για να φύγει η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 16΄λεπτό μακρινό σουτ του Χατζόπουλου η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 21΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Φοίνικα να ανοίξει το σκορ όταν ένας από τους υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές μπήκε στην περιοχή πέρασε το Αποστόλου , πλάσαρε , για να διώξει ο Daniel πάνω στην γραμμή.
Στο 29΄λεπτό πολύ μεγάλη διπλή φάση για τον Ποσειδώνα όταν ο Τρέσα έξω από την περιοχή σούταρε για να διώξει δύσκολα ο Χατζηφόρος , με την μπάλα να φεύγει δεξιά όπου ο Χ.Προσύλης σούταρε για να μπλοκάρει δύσκολα και πάλι ο Χατζηφόρος.
Στο 31΄λεπτό ο Σερμαγιάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο 39΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ενός από τους υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές του Φοίνικα.
Στο 75΄λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον  Σχοινά ύστερα από σουτ του Κέλλη  το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Στο 77΄λεπτό σουτ του Χατζόπουλου η μπάλα άουτ.
Στο 81΄λεπτό σου του Τρέσα λίγο άουτ .
Στο 82΄λεπτό ο Φοίνικας διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Δημιγκιόκας σέντραρε από δεξιά και ο Bajer με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο 88΄λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.
Στο 90΄λεπτό ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι με τον Κέλλη . Το εκτέλεσε ο παθών και ο Χατζηφόρος  έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε .
Ποσειδώνας Διδύμων (Νίκος Μητροσύλλης) : Αποστόλου, Μπροδήμας, Α.Κονδύλης, Daniel, Μπινιάρης, Ε.Προσύλης, Χ.Προσύλης, Τρέσα,  Σχοινάς, Αντωνόπουλος, Οικονομόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι :Χρήστου, Σερέτης, Μπουγιούρας, Πλατανίτης και Κέλλης.
Φοίνικας Ν.Επιδαύρου ( Δημήτρης Κρεμμύδας) : Χατζηφόρος, Μπερμπατιώτης, Δημηγκιόκας, Χατζόπουλος, Γκιάτης, Σερρμαγιάς, Μπούκουρης, Λιμνιάτης και 3 υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστές.

Πολλές απουσίες για την ομάδα του Φοίνικα για διάφορους λόγους . Απουσίασαν οι Τριμπόνιας, Κωστόπουλος, Καπετάνκωνσταντής, Τσαούσης, Μπινιάτης, Ντόκο και Γαλάνης.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστής ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Φοίνικα. Προέρχεται από την Κ-20 της ΑΕΚ . Οπως ενημερωθήκαμε μάλλον θα αποκτηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates