Social Icons

Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Ενωση Ερμιονίδας : Νέα Αρχή.

Μέσα σε εξαιρετικό  κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στην αίθουσα
συνελεύσεων του γενικού λυκείου Κρανιδίου η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας.

Η Συνέλευση ξεκίνησε με την επιβεβαίωση των παραιτήσεων από τον Δημήτρη Φουρνάρο , τον Ανδρέα Μπεκατώρο και τον Γιώργο Πουλή ενώ ο Γιάννης Πάλλης δεν ήταν παρών .
Μεταξύ των παραβρισκόμενων ήταν οi  πρώην πρόεδροι της ομάδας  Βαγγέλης Δημαράκης , ο Ιωσήφ Μερτύρης  και Αργύρης Λυμπερόπουλος , ο Βασίλης Παλυβός πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και της πορείας στην football league .

Τον λόγο πήρε ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Φουρνάρος  ο οποίος έκανε ενημέρωση για τον αγωνιστική δράση της ομάδας.

«Η Γενική Συνέλευση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τη διοίκηση
Σας καλωσορίζω στην ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας μας.
Θα ξεκινήσω με ένα γενικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε που κατά γενική εκτίμηση πιστεύω ότι κινήθηκε σε θετικά πλαίσια . Αγωνιστικά η ομάδα κατέκτησε την 5η θέση στον 7ο όμιλο της Γ  Εθνικής (7ο όμιλο). 
Ένα πρωτάθλημα περίεργο με λίγες ομάδες πού όλοι κέρδιζαν όλους. Το καλοκαίρι φτιάχτηκε μία ομάδα εντελώς καινούρια με οικονομικά δεδομένα περιορισμένα και αγωνιστικά κινηθήκαμε αρκετά καλά. Η ομάδα είχε από τους μικρότερους μέσου όρους ηλικίας στην κατηγορία και αυτό μπορούμε να το δούμε στα θετικά. Πολύ θετικό είναι επίσης και το μήνυμα που ήρθε από τις ακαδημίες όπου η Κ-14 πήρε το κύπελλο Αργολίδας . Και φέτος ήταν έτοιμη για το δεύτερο κύπελλο εάν δεν διακόπτονταν τα πρωταθλήματα λόγω του Κοροναιού. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα παιδιά μας και αυτό είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας μας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου , τον προπονητή μας τον Δημήτρη Νόλη έναν κύριο με Κ κεφαλαίο πού έβγαλε μία πολύ αγχωτική χρονιά εις πέρας με λίγα εφόδια που  παρείχαμε , επίσης να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ, τον φυσιοθεραπευτή μας που φέτος τον κάναμε και γιατρό.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω ονομαστικά και πρέπει να ακουστεί τον Στρατή Δεστέ που αφιλοκερδώς , επαναλαμβάνω αφιλοκερδώς πρόσφερε τις υπηρεσίες του  σαν βοηθός προπονητή.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ο.Φ.Η. Ηλιοκάστρου για την άψογη συνεργασία που είχαμε ιδίως κατά την έναρξη της προετοιμασίας . Μας έδωσε το γήπεδο , νερά, αποδυτήρια , τα πάντα ενώ είχαμε και συνεργασία σε επίπεδο ποδοσφαιριστών αφού αρκετοί από την ακαδημία μας έπαιξαν στην ομάδα του Ο.Φ.Η. παίρνοντας εμπειρίες.
Τώρα όσο αφορά τον διοικητικό απολογισμό μπορώ να πω ότι τέσσερα χρόνια σαν πρόεδρος της ομάδας ήταν κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έχω ξαναπεί ότι όταν ανέλαβα την ομάδα δεν μπήκα ούτε σαν σωτήρας ούτε θα έφτιαχνα μία ομάδα που θα πήγαινε στην super league. Προσπαθήσαμε  να κρατήσουμε την ομάδα σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορούσαμε για τις δικές μας πάντα δυνατότητες και πιστεύω ότι το πετύχαμε . Σίγουρα κάναμε λάθη , όμως και ποιος δεν κάνει λάθη, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, στο τέλος όμως νομίζω ότι το ισοζύγιο είναι θετικό αφού η ομάδα έσωσε την παρτίδα και έμεινε στην κατηγορία.
Σαν πρόεδρος θέλω  να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. Περάσαμε χοντρό λούκι φέτος , με τις εντάσεις μας , με τις διαφωνίες μας σε σοβαρές αποφάσεις αλλά πάντα στηρίζοντας ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί εμένα προσωπικά .
Να ευχαριστήσω τους χορηγούς της ομάδας μικρούς και μεγάλους , τις επιχειρήσεις που έβαλαν τις πινακίδες τους στο γήπεδο για άλλη μία χρονιά   και τους ανθρώπους βοήθησαν με την επαγγελματική τους κάρτα στο ημερολόγιο της ομάδας .
Τελευταίο και πρέπει να ακουστεί το όνομά του θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Χρήστο Ντούβα .Φέτος ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Γενικός Αρχηγός, φροντιστής , αρχηγός αποστολών , γραμματέας , γραμμές στο γήπεδο τα πάντα όλα…..
Μα πάνω απ όλα δίπλα στην ομάδα . Χρήστο σε ευχαριστώ».
Στην συνέχεια ανακοίνωσε  στον οικονομικό απολογισμό της ομάδας ο οποίος εγκρίθηκε από το σύνολο των παραβρισκόμενων .
Στο τέλος στης συνεδρίασης και αφού αποχώρησε η νυν διοίκηση δημιουργήθηκε μία ομάδα -επιτροπή ανθρώπων στην πλειοψηφία τους πρώην παράγοντες με σκοπό να «τρέξουν»  σε συζητήσεις και ζυμώσεις με νέους παράγοντες για τον προγραμματισμό και να συνεχίσει την πορεία της η Ένωση Ερμιονίδας

Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους :

Δημαράκης Φρατζέσκος , Βιρβίλης  Αργύρης, Καραγιάννης Γιάννης . Βλαχογιάννης Παντελής, Λυμπερόπουλος Αργύρης ,Πέτρου Πέτρος  , Μερτύρης Αργύρης , Φοίβας Αργύρης , Ντούβας Χρήστος , Παλυβός Βασίλης .

Νεότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates