Social Icons

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Συνάντηση του Γιάννη Γεωργόπουλου με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Ερμιονίδας

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, τηρώντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας,
ο Δήμαρχος Ερμιονίδας και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας  Σχολικής Επιτροπής του Δήμου συναντήθηκαν με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων χτες Παρασκευή 8 Μαΐου.
Ενόψει της έναρξης των μαθημάτων, το προσεχές διάστημα, οι καθαρίστριες των σχολικών μονάδων ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις επιπρόσθετες παροχές που θα έχουν από το Δήμο, λόγω των νέων δεδομένων αλλά και για το πρόγραμμα που θα ακολουθούν. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα συνεννόησης, προγραμματισμού και συντονισμού, ενώ ταυτόχρονα εκφράστηκε, από πλευράς της Δημοτικής Αρχή, ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε αυτές τις κυρίες που καθημερινά βρίσκονται, δίπλα στο μέλλον του τόπου μας, φροντίζοντας να έχουν ένα καθαρό σχολικό περιβάλλον.
Τα σχολεία που θα ανοίξουν, με βάση τις κρατικές οδηγίες και εντολές, θα έχουν τακτική καθαριότητα σε όλες τις αίθουσες και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, από τις καθαρίστριές μας που θα εφοδιαστούν με όλα τα απαραίτητα εφόδια, για να κάνουν τη δουλειά τους, υπό ασφάλεια παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια.

Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates