Social Icons

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Νίκη τίτλου η Κορωνίδα Κοιλάδας . Κέρδισε άνετα τον Ερμή Κιβερίου με 3-0.(Φωτό)

Ο Παντελής Σαμαράς στο 9΄λεπτό με σουτ ανοίγει το σκορ.

Σε ένα αγώνα υπό καταρρακτώδη βροχή η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε στο γήπεδό της τον

Ερμή Κιβερίου μετατρέποντας το ντέρμπι σε περίπατο . 



Μόλις στο 9 λεπτό ο Σαμαράς με πολύ ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. 
Στο 18΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας του Κιβερίου ο Καμπιώτης βγήκε απέναντι από τον Καλαλά ο οποίος πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 20΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα μπλόκαρε ο Καλαλάς.
Στο 22 λεπτό κάθετη μπαλιά του Μέγα στον Μπιτζή πρόλαβε ο Καλαλάς και έδιωξε την τελευταία στιγμή.
Στο 24΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 2-0 όταν ο Μπιτζής μπήκε από αριστερά , την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Μέγας σε άδεια εστία πλάσαρε άουτ.
το 42΄λεπτό η Κορωνίδα διπλασίασε τα τερματά της όταν ο Μέγας έκανε κατά μέτωπο επίθεση και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μπιτζή ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.
Στο 45΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να κάνει το 3-0 όταν ο Στ. Μπάζος σέντραρε από δεξιά και ο Μπιζής με γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι ανάγκασε τον Καλαλά να κάνει εκπληκτική απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 47΄λεπτό ο Μπιτζής έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά στον Στ. Μπάζο και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 56΄λεπτό δυνατό σουτ του Μπιτζή από αριστερά , έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Καλαλάς.
Στο 60΄λεπτό δυνατό σουτ του Τζιέρη η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 82΄λεπτό σέντρα του Διαμαντή από δεξιά, πλασέ του Βαρβουλέτου η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι του Αλευρά. Στην συγκεκριμένη φάση οι ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Βαρβουλέτος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 86΄λεπτό η Κορωνίδα πλησίασε στο τέταρτό της γκολ όταν κεραυνός του Καμπιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα αποκρούστηκε από τον Καλαλά και το οριζόντιο δοκάρι 

Κορωνίδα Κοιλάδας (Θ.Τσιρόπουλος) : Αλευράς, Παπασταύρου,( 87΄Παύλου),  Στ.Μπάζος, Τζιέρης, Σελλής, Μέγας,( 84΄Κ.Μπάζος)  Γιαννακόπουλος, ( 67΄Ελένης), Σαμαράς, Μπιτζής, Παπαιωάννου , Καμπιώτης.

Ερμής Κιβερίου : Καλαλάς, Διαμαντής, Σκαρπέτζος,(55΄Βαρβουλέτος),  Καπράνος, Ζίου, Καζάς, Μουζακιώτης,( 79΄Καρκαλάτος),  Ισούφη, Τσιώρος, Γιάννος, ( 69΄Μποζιονέλλος), Κουτσοδήμος.















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates