Social Icons

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Το 46άρι σερί του ΠΑΟΚ και τα 9 χρόνια της Μπάρτσα!


Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος

59-22-41 είναι η συνολική παράδοση στο πρωτάθλημα, και στις δύο έδρες, για Ολυμπιακό
και ΠΑΟΚ, επιμέρους 44-7-10 στο Φάληρο. Ντερμπάρα μεν αλλά μη ξεχνάτε, ελέω play offs, ότι ακολουθούν άλλα… τρία μεταξύ τους φέτος.
Επί των αριθμών, ο Ολυμπιακός μετράει 15 διαδοχικές νίκες στο Καραϊσκάκη, ήτοι από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στις 11 Νοεμβρίου του 2018, είναι δε αήττητος εκεί στα τελευταία 17 και από το 0-1 με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία 21 πρωταθλήματος (18-3-0).
Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» αήττητο 46 αγώνων, ήτοι από τον Μάρτη του ’18 και τον Αστέρα στην Τρίπολη και απειλεί το απόλυτο ρεκόρ που κατέχει ο Ολυμπιακός, δηλαδή τα 58 παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που έχει σκοράρει σε 30 αγώνες εκτός έδρας σερί. Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι 22 αγώνες αήττητος εκτός Τούμπας (και εδώ το απόλυτο ρεκόρ είναι του Ολυμπιακού με 34 αγώνες το 2012-14).
Κατά τα λοιπά… Ο Ομπλακ έπνιξε το φάουλ του Ντιμπάλα, η Ατλέτικο ηττήθηκε μεσοβδόμαδα με 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους και συνεχίζει να παρουσιάζει μια μάλλον… προβληματική ομάδα ο Ντιέγο Σιμεόνε. Η Μπάρτσα ήταν καλή στο 3-1 επί της Ντόρτμουντ την Τετάρτη, αλλά.. ως εκεί. Μόνο θετικό ότι ο Μέσι βρίσκεται σε φόρμα, για απόψε λείπουν οι Μπουσκέτς, Ντεμπελέ και Σεμέδο.Καίτοι δις στο Champions League τα τελευταία χρόνια την απέκλεισε, η Ατλέτι έχει 18 ματς (0-5-13) να νικήσει την Μπάρτσα στο πρωτάθλημα, ήτοι από τον Φλεβάρη του 2010 και το 2-1 με Φορλάν και Σιμάο Σαμπρόσα, προπονητή δε είχε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες (και οι Καταλανοί, που είχαν μειώσει με τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Πεπ Γκουαρδιόλα)!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates