Social Icons

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ισόπαλοι 1-1 Σπέτσες και Ποσειδώνας Διδύμων

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο αγώνας του Ποσειδώνα Διδύμων και των Σπετσών στο γήπεδο της
δεύτερης για την 10η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας  . Οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα τα έχουν για άλλη μία φορά με την ατυχία τους αφού είδαν τρεις φορές !!!!! προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του να σταματούν στα δοκάρια αλλά και με τον διαιτητή Ζώη ο οποίος αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Κέλλη και στο 94΄λεπτό πάλι με τον ίδιο πρωταγωνιστή ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον Μουράτη σφύριξε ότι έκανε κοντρόλ με το χέρι.

Στο 15΄λεπτό κεφαλιά του Βασιλείου έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Βασιλείου ενώ στο 22 λεπτό ωραίος συνδυασμός  Μλάντοφ-Βασιλείου ο τελευταίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαμουτάι. 
Στο 29΄λεπτό σέντρα του Σχοινά από δεξιά , κεφαλιά του Κέλλη η μπάλα στο δοκάρι του Μουράτη.
Στο 38΄ λεπτό σουτ του Λαζάρου για τον Ποσειδώνα η μπάλα άουτ και με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σουτ του Σχοινά από καλή θέση η μπάλα άουτ.
Στο 68΄ λεπτό σουτ του Μέξη η μπάλα άουτ.
Στο 71΄ λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Βασιλείου έβγαλε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ποσειδώνα και ο Μλάντοφ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα .
Στο 76΄λεπτό σουτ του Κέλλη απόκρουσε ο Μουράτης .
Στο 81΄ λεπτό νέο σουτ του Λαζάρου απέκρουσε ο Μουράτης 
Στο 84΄ο Σχοινάς βγήκε τετ α τετ με τον Μουράτη και ο Σπετσιώτης τερματοφύλακας απέκρουσε.
Στο 88΄λεπτό ο Γιάννης Οψιμούλης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι , η μπάλα έφτασε στον Λαζάρου ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Τσίτσι ο οποίος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα και πάλι στο δοκάρι του Μουράτη.
Η λύτρωση για τα Δίδυμα ήρθε στο 94΄λεπτό όταν ο Α.Οψιμούλης σέντραρε από αριστερά και ο Κέλλης με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1.

Σπέτσες :Μουράτης, Θυμαράς (59′ Χ.Βελιώτης), Τσούνης, Λαζάρου, Βιγκλιάρης,  Μέξης, Μλάντοφ (91′ Ιωσηφίδης), Ούκα, Μπίτρι, Βασιλείου (93′ Ρούσσος), Ν.Βελιώτης  (56′ Μπαλτάς).
Ποσειδώνας  Διδύμων : Μαμουτάι, Μπροδήμας ,(35΄Κοροντίνης Μπάρδης,( 68΄Α΄Κονδύλης) Ι.Οψιμούλης, Τσίτης, Σ.Κονδύλης, Κέλλης, Λαζάρου, Σχοινάς, Α.Οψιμούλης. Δήμιζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates