Social Icons

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ισόπαλοι με 1-1 Ερμιονίδα και ΠΑΟ Βάρδας (Βίντεο).

Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο αγώνας της Ερμιονίδας με τον ΠΑΟ Βάρδας για την 10η
αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Ένας αγώνας που έγινε σε ένα βαρύ γήπεδο από την συνεχή βροχόπτωση που επικρατούσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην περιοχή .

Μόλις στο 1΄ λεπτό η πρώτη φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους όταν σέντρα-σουτ του Σαμπανέι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γαβαλά. . 
Στο 10΄λεπτό δυνατό σουτ του Ρουγκάλα ή μπάλα πολύ έξω από το αριστερό δοκάρι του Γαβαλά.
Στο 25΄ λεπτό εκπληκτικό σουτ του Εσκουρέδο μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Λαδάς.

Στο 30΄λεπτό βαθιά μπαλιά του Μπαρμπέρο στην περιοχή της Βάρδας εκεί πετάχτηκε ο Εσκουρέδο ανάμεσα σε Αγουρίδη και Λαδά όμως το πλασέ που έκανε έφυγε απελπιστικά έξω.
Στο 35΄λεπτό δυνατό σου του Αγουρίδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια .
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43΄λεπτό όταν ο Αγουρίδης σέντραρε από δεξιά με την μπάλα να περνάει μπροστά από τους αμυντικούς και ο Κάρδαρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της Ένωσης ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Βάρδας η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Αγουρίδη.

Στο 64΄λεπτό ο Γουάτσον εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί , ο Καρτσαμπάς σούταρε για να διώξει προσωρινά ο Λαδάς και ο Ποζατζίδης που καιροφυλακτούσε με νέο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.
Στο 70΄λεπτό ο Βάς δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από σέντρα που έγινε από αριστερά.
Στο 75΄λεπτό κεφαλιά του Ποζατζίδη μπλόκαρε ο Λαδάς. 
Στο 80΄λεπτό δυνατό σουτ του Καρούτη η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.


ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Δ.Νόλης): Γαβαλάς, Παναγόπουλος,Παπαεμμανουηλιδης, Κατσιαμπάς,   Πιριτσάους, Καρούτης, Τριμπόνιας (60′ λ.τρ. Κατσιαμήτας),  Μπαρμπέρος,  -  Ποζατζίδης, Εσκουρέδο,Γουάτσον (80′ Μερκούρης).


Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης, Ρουγκάλας, Αγουρίδης, Ντόμας, Βας, Σαμπανέι (37΄λ.τ. Μακρής), Κάρδαρης (52΄λ.τ. Παναγάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates