Social Icons

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Α.Ο.Ερμιονίδας : Στο τιμόνι της ομάδας ο Παναγιώτης Ζωντός.



Ο 54χρονος προπονητής Παναγιώτης Ζωντός  τα βρήκε με τον Α.Ο.Ερμιονίδας και θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας στη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική

Ο Παναγιώτης Ζωντός είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Διαμαντόπουλου στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Ερμιονίδας  

Πρόκειται για ένα πολύπειρο προπονητή ο οποίος γνωρίζει άριστα  την κατηγορία και οι άνθρωποι του Α.Ο.Ερμιονίδας αποφάσισαν να του σώσουν τα κλειδιά της ομάδας με σκοπό να την κάνει πρωταγωνιστική σε όλους τους τομείς.

Ο Παναγιώτης Ζωντός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος μπάσκετ Α’ Κατηγορίας.
Ως παίκτης πέρασε από πολλές ομάδες (Αργοναύτης Καλαμαριάς, ΠΑΟ Διοικητηρίου, ΜΕΝΤ, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Νήαρ Ηστ, Δούκας, ΟΦΗ, στο Μακεδονικός), ενώ έχει αναδειχθεί 2ος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων έχοντας σαν συμπαίκτες μεταξύ άλλων τον Φάνη Χριστοδούλου, Φασούλα, Γκέκο , Γάσπαρη , Τσέκο κλπ.
Ως προπονητής έχει περάσει από τους πάγκους του Μίλωνα, της γυναικείας ομάδας του Παναθηναικού, του Πανελευσινιακό (Β΄ Εθνική ), του Μακεδονικού (τον καθοδήγησε στην Α1 και στην Ευρώπη στο ULEBCUP), του Παλαιού Φαλήρου (Α2), του Αλίμου (Α2), του Εσπερου Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), του Ερμή Λαγκαδά (Β΄ Εθνική), του Κεραυνού Αιγίου (Β’ Εθνική ), του Αγίου Θωμά (Γ’ Εθνική), του Πόλις Καλλιθέας (Γ’ Εθνική ), του Πολυκράτη Σάμου (Γ’ Εθνική), της Α.Ε.Λιβαδειάς (Γ’ Εθνική), του Χαρίλαου Τρικούπη (Γ’ Εθνική), Ακράτα ( Γ΄Εθνική), Τυφώνα (Α’ ΕΣΚΑ) και την τελευταία χρονιά βρισκόταν στον πάγκο του Αιγάλεω (Γ’ Εθνική) μέχρι τον Ιανουάριο .
Αξίζει να σημειωθεί ότι φεύγοντας από την ομάδα του Αιγάλεω στις 20 Ιανουαρίου η ομάδα βρισκόταν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου και έμεινε μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην Β΄Εθνική.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ερμιονίδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Παναγιώτη Ζωντό. Καλωσορίζουμε τον νέο προπονητή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και να επιτύχει στους στόχους που θέσαμε από κοινού. 
Ο κ. Ζωντός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος μπάσκετ Α’ Κατηγορίας. Έχει παρουσία σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες. Έχει διατελέσει προπονητής στον Μακεδονικό (Α1, ULEB CUP), στον Παναθηναϊκό, Εσπερίδες (Α1 Γυναικών), ΑΠΟΕΛ (Α1 Κύπρου), Μίλωνα (Α2), Παλαιό Φάληρο (Α2), Άλιμο (Α2), στον Πανελευσινιακό (Β’ Εθνική), Ερμή Λαγκαδά (Β’), Λιβαδειά (Β’), Χαρίλαο Τρικούπη (Β’), Κεραυνό Αιγίου (Β’), Έσπερο Καλλιθέας, Ακράτα και σε ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων. Έχει συμβάλλει στην άνοδο των ομάδων του στην Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική Κατηγορία. 
Η παρουσία του κ. Ζωντού αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Ερμιονίδας.
Ερμιόνη 1 Ιουλίου 2019
Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates