Social Icons

Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Αποχωρεί από την Γ΄Εθνική το Καταστάρι.



Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 30/6 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ομάδας
του ΑΟ Κατασταρίου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο στα Χαρτάτα (Καταστάρι)..
Η παρουσία των μελών δεν ξεπέρασε τον αριθμό 10 και αυτό ήταν και το αρνητικό της εικόνας μιας ομάδας που πριν από λίγο καιρό ήταν το πρότυπο επαγγελματισμού στις Εθνικές κατηγορίες. Η αποχώρηση όμως του βασικού χρηματοδότη Αντώνη Ποταμίτη, έφερε την προσγείωση του Συλλόγου στην οδυνηρή πραγματικότητα!
Έτσι λοιπόν τα μέλη που βρέθηκαν στο Καταστάρι αφού συζήτησαν όλες τις παραμέτρους αποφάσισαν ότι ο Σύλλογος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει από την Γ΄ Εθνική κατηγορία και θα γυρίσει στις τοπικές κατηγορίες (Α΄ ή Β΄ της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα θετικό κλίμα μεταξύ των μελών που παραβρέθηκαν. Όλοι εξήραν τον ρόλο και την προσπάθεια που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας Αντώνης Ποταμίτης, επίσης παλιά και νέα μέλη δεν άφησαν την παραμικρή υπόνοια ότι ο Σύλλογος θα έμενε ποτέ στον αέρα η θα κινδύνευε να εξαφανιστεί από το ποδοσφαιρικό χάρτη της Ζακύνθου.
Όλοι συμφώνησαν ότι για να παραμείνει η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες απαιτούνται χρήματα,  κάτι που αυτήν την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν. Έτσι και αλλιώς,  όπως ειπώθηκε ο Σύλλογος έχει αγωνιστεί 2 φορές στις Εθνικές κατηγορίες (Δ΄ και Γ΄ Εθνική) και όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες.
Θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην κατασκευή του γηπέδου που βρίσκεται στο Καταστάρι και στις ακαδημίες.  Πάνω σε αυτό το πλάνο θα δουλέψει Το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει.
Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε να εξαντληθούν οι απειροελάχιστες πιθανότητες που υπάρχουν για την Γ΄ Εθνική έως την Τετάρτη όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο. Την Τρίτη όμως το πρωί οι άνθρωποι του Συμβουλίου θα καταθέσουν στην  ΕΠΣ Ζακύνθου έγγραφο που θα αναφέρει την αποχώρηση της ομάδας από την Γ΄ Εθνική κατηγορία και από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί ο ΑΟΚ στα τοπικά της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Υπάρχει ακόμη πιθανότητα η ομάδα να αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία, καθώς το νέο διοικητικό συμβούλιο θα θέσει νέες προτεραιότητες που όπως αναφέρουμε θα είναι Το γήπεδο και οι ακαδημίες.
Αξίζει να σημειώσουμε  ότι στην συζήτηση δεν αναφέρθηκε ο θέμα της συνένωσης με τον ΑΟ Τσιλιβή που είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση του Αντώνη Ποταμίτη.
Έτσι λοιπόν, όπως όλα δείχνουν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,  ο ΑΟΚ θα αποχωρήσει από την  Γ΄ Εθνική κατηγορία μετά την εκπληκτική χρονιά τη οποία έκανε. Άλλος ένας Σύλλογος  ομάδα μπαίνει στην λίστα των αποχωρούντων ομάδων από την Γ΄ Εθνική κατηγορία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates