Social Icons

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Η Ζωή Τηγανούρια σε μια μοναδική συναυλία στους Φούρνους!


Η διεθνώς καταξιωμένη  Ζωή Τηγανούρια , αναμένεται να «μαγέψει» απόψε το βράδυ, 17
Μαΐου   το κοινό της Ερμιονίδας, και όχι μόνο, στην αποψινή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Κοινότητα των Φούρνων στις 21.30.

Μουσικά ακούσματα από Goran Bregovic, James Brown, Astor Piazzolla, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια θα μαγέψουν τους φιλους της μουσικής!
Η συναυλία είναι μια ευγενική και πολιτιστική προσφορά του συντοπίτη σκηνοθέτη - ηθοποιού και σκηνοθέτη της συναυλίας, Μάνου Αντωνίου. 
Οι λάτρεις της μουσικής, που θα παραβρεθούν στη συναυλία της διεθνούς φήμης σολίστ του ακορντεόν και πολυβραβευμένης παγκοσμίως συνθέτριας Ζωής Τηγανούρια, θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα … «αρώματα του κόσμου» και να θυμηθούν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές των παγκόσμιων μουσικών ακουσμάτων!


Η μουσική παράσταση

Ζωή Τηγανούρια
&
«Αρώματα του Κόσμου»


Η Ζωή Τηγανούρια, είναι συνθέτης και σολίστ ακορντεόν με διεθνή αναγνώριση, πρόσφατα έγραψεμουσική για το Hollywood στο σάουντρακ της ταινίας «Tango Shalom», που αναμένετε να κυκλοφορήσει το 2019. (Επίσημη ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια: zoe-music.net και για  τη συμπλήρωση της 10ετούς διεθνούς προσωπικής της καριέρας δείτε σχετικό βίντεο εδώ)
Στις παραστάσεις της μας παρουσιάζει μία υψηλής αισθητικής, ευδιάθετη, αισιόδοξη και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση, με τίτλο «Αρώματα του Κόσμου».  Η σκηνοθεσία ανήκει στον Μάνο Αντωνίου.

Μέσα από νοσταλγικές, ερωτικές, ανατρεπτικές στιγμές που εξυμνούν τις ομορφιές τις ζωής, θα απολαύσουμε ένα πλούσιο μουσικό πέρασμα στη ρετρό εποχή, στο διεθνές ρεπερτόριο, σε αγαπημένες  προσωπικές της συνθέσεις (όπως το πρόσφατο «Last Tango by Zoe»), σε κλασικά λαϊκά τραγούδια μεγάλων συνθετών που όλοι μας σιγοτραγουδάμε σε όμορφες στιγμές, καθώς και Παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα στα οποία συνοδεύει παραδοσιακό τοπικό χορευτικό συγκρότημα .
Ακορντεόν: Ζωή Τηγανούρια
Τραγούδι: Άννα Κατσούλη
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Φλάουτο: Στέφανος Χατζηαναγνώστου
Κιθάρα:   Μιχάλης Βερβελάκης 
Μπάσο: Γρηγορίου Γιάννης  
Χορευτές: Καλλιόπη Χατζησταύρου και  Ευθύμης Φιλήντρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates