Social Icons

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

«Κάζο»λιάς στα Δίδυμα. Ο Ποσειδώνας έχασε 1-0 από τον Πανασιναικό .

Ο Καζολιάς με πλασέ ανοίξει το σκορ 0-1
Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Ποσειδώνας Διδύμων αφού έχασε
στην έδρα του από τον Πανασιναικό με σκορ 1-0. Η ομάδα του Ποσειδώνα παρατάχθηκε με απουσίες αφού έλειπαν οι Μπροδήμας, Αντωνόπουλος, Μπάρδης και Βαγ.Προσύλης για διάφορους λόγους.


Στο 2΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη από δεξιά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Τσακάλη άουτ.
Στο 4΄λεπτό νέο σουτ του Κέλλη η μπάλα από την εξωτερική πλευρά των διχτύων άουτ.
Στο 7΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Καλλιάνος με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Καζολιά σε θέση βολής και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ .0-1.
Στο 14΄λεπτό σέντρα σουτ του Toppali από δεξιά η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζοντιο δοκάρι του Μαμουτάι.
Στο 21΄λεπτό μετά από λάθος του του Μαμουτάι ο Καζολιάς έγινε κάτοχος της μπάλας μπήκε στην περιοχή πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 27΄λεπτό πλασέ του Ν.Τσίρου μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 38΄λεπτό ο Προσύλης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κέλλης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 52΄λεπτό σουτ του Χριστόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Μαμουτάι.
Στο 57΄λεπτό σέντρα του Μπιτίνη από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Καζολιά ο οποίος σούταρε για να διώξει μπροστά από τον Μαμουτάι ο Αποσόλου.
Στο 60΄λεπτό σέντρα του Κ.Τσίρου από αριστερά η μπάλα πάλι στον Καζολιά ο οποίος με νέο σούτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Μαμουτάι και ο Αποστόλου Πάνω στην γραμμή έδιωξε σωτήρια.
Στο 67΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-2 όταν ο Χριστόπουλος βγήκε απέναντι από τον Μαμουτάι , πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 77΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Καζολιάς βρέθηκε απέναντι από τον Μαμουτάι , σούταρε για να διώξει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα.
Στο 85΄λεπτό ωραίο ένα-δύο από Καζολιά και Χριστόπουλο με τον δεύτερο να σουτάρει και ο Μαμουτάι για διώχνει σωτήρια.
Ποσειδώνας Διδύμων (Β.Οψιμούλης) :Μαμουτάι, Αποστόλου, Α.Κονδύλης, Σ.Κονδύλης, Γκιονάι, Δήμιζας, Τρέσα, Δ.Προσύλης, Οικονομόπουλος,( 58΄Χ.Προσύλης),  Κέλλης , Μούγιος.
Πανασιναικός (Ι.Ευθυμίου) :Τσακάλης, Κ.Τσίρος, Καλλιάνος, Α.Ταμπάκης, Κ.Ταμπάκης, Καββεζός, Topalli, Temelkov, Μπιτίνης, Ν.Τσίρος ,(46΄Κωστόπουλος),  Καζολιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates