Social Icons

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ε.Π.Σ.Αργολίδας : Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Νέων(Κ-16) της Ένωσης μας για την πρόκριση τους

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, θα ήθελαν να συγχαρούν
τους ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Νέων(Κ-16) της Ένωσης μας, καθώς και τους προπονητές τους για την  πρόκριση τους στην επόμενη φάση  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, μετά από την επικράτησή τους με 2-3 στην διαδικασία των πέναλτι (κανονική διάρκεια 1-1), επί της αντίστοιχης της Ε. Π. Σ. Ηλείας και μάλιστα εκτός έδρας. 



Η οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή κ. Νεφρό Κωνσταντίνο και την προπονητική του ομάδα αποδίδει καρπούς, καθώς η ομάδα Νέων (Κ-16) βρίσκεται μετά από την σημερινή πρόκριση, στις 16 καλύτερες ομάδες της χώρας


Ο αγώνας 

Η Κ16 της Αργολίδας  ήταν η μεγάλη κερδισμένη  σήμερα καθώς επικράτησε  στα πέναλτι  την αντίστοιχη της Ηλείας εκτός έδρας  με 3-2 κι ενώ η κανονική διάρκεια τελείωσε 1-1. Στις αρχές της επανάληψης ο Κάρδαρης ( Ηλείας) με κεφαλιά έκανε το 1-0 και δύο λεπτά πριν ο τέλος, στο 78΄ (τα ματς είναι 40λεπτα) η Αργολίδα ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο.
Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν κατευθείαν στα πέναλτι (δεν προβλέπεται παράταση) κι εκεί ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Καραντζούλης, απέκρουσε τρία πέναλτι. Για την Ηλεία σκόραραν οι Κακόγιαννος, Πλατής και για την Αργολίδα οι Δεδεμαϊλης, Θεοδοσιάδης και Ζούγλης.

Ηλεία: Στάμος, Κουζής, Γιαννόπουλος, Ρουμελιώτης, Πλατής, Παρασκευόπουλος (75’ Αντύπας), Πλαστουργός, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος (65’ Μπατζαλής), Κακόγιαννος, Κάρδαρης (70’ Κωστόπουλος).

Αργολίδα :( Κ.Νεφρός).Καρατζούλης,Κωστόπουλος, Κουτάλης, Μαυρόγιαννης, Καράι, Δεδεμπίλης, Κουτσούκος (70’ Καρκαλάτος), Σταθόπουλος (60’ Μποζιονέλος), Θεοδοσιάδης, Ζουγλής, Μελάνης (50’ Χριστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates