Social Icons

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

"Μπάμ" με Πόλ Κατσέτη η Ένωση Ερμιονίδας.


Κάτοικος Ερμιονίδας  είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Απόστολος ή αλλιώς
Πολ Κατσέτης. Ο 23χρονος ομογενής, που είναι γεννημένος στην Αυστραλία αλλά έχει αγωνιστεί με την Εθνική U-17, ξεκίνησε συνεργασία με την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. 
Ο νεαρός μέσος, σε ηλικία 15 ετών, το 2011 εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, από την Blacktown City Demons, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στην Ένωση, αναχώρησε το επόμενο καλοκαίρι για την Calcio Catania U19. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια πριν επιστρέψει πάλι στην Αυστραλία. Το καλοκαίρι του 2015 μετακομίζει στην Σλοβακία όπου  η FK AS Trenčín   του έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε, προχωρώντας στην απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόεδρος της ομάδας, είναι  ο Ολλανδός Τσου Λα Λινγκ, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους αφού αγωνίστηκε παλαιότερα στον Παναθηναϊκό.Στην συνέχεια μετακόμισε στην εκ νέου στην Αυστραλία για λογαριασμό της Sydney Olympic.
Ο Πώλ Κατσέτης εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολής για τον εκτός έδρας  κυριακάτικο αγώνα της Ερμιονίδας στο Βλαχιώτη με αντίπαλο τον Αστέρα.

Βίντεο με τον Πόλ Κατσέτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates